reiniger Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Lieta tāda ka ievēroju ka nestrādā man viens Query tikai uz Firefox 2 ... Uz IE6, IE7 un uz FireFox 3 viss strādā... <?php $query = "SELECT * FROM klubi ORDER by klubi_name ASC"; $result = mysql_query($query); while($row = mysql_fetch_row($result)) { if ($row[1]){ $klubi_name="<div class='klubi_name'>".$row[1]."</div>"; } else { $klubi_name=""; } if ($row[2]){ $klubi_adress="<div class='klubi_text'>".$row[2]."</div>"; } else { $klubi_adress=""; } if ($row[3]){ $klubi_man="<div class='klubi_text'>".$row[3]."</div>"; } else { $klubi_man=""; } ?> <li class="klubi_li"> <?php echo $klubi_name; ?> <?php echo $klubi_adress; ?> <?php echo $klubi_man; ?> </li> <?php } ?> Izpildoties šim Qverujam paradās tikai pirmais ieraksts un pārējie ieraksti neparādās uz Firefox 2... Bet pārējie pārlūki strādā bez problēmām!!! Kas varētu būt par problēmu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Kāds browserim sakars ar php kodu?!?! (atbildēšu tavā vietā - itin nekāds) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 meigini print_r($row); Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniger Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 Kas es paskatos View Page Source zem Firefox 2 tur visi mani ieraksti parādās bet uz ekrāna parādās tikai pirmais ieraksts... Vai tas varētu būt kāds FireFox 2 gļuks??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Nē, 99.9% tas ir tava HTML+CSS koda gļuks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniger Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Pieliekot klat Print_r($row) - visi ierkasti parādījās... Tad uzlaboju kodu... <?php $query = "SELECT * FROM tenisa_klubi ORDER by klubi_name ASC"; $result = mysql_query($query); while($row = mysql_fetch_row($result)) { if ($row[1]){ $klubi_name="<div class='klubi_name'>".$row[1]."</div>"; } else { $klubi_name=""; } if ($row[2]){ $klubi_adress="<div class='klubi_text'>".$row[2]."</div>"; } else { $klubi_adress=""; } if ($row[3]){ $klubi_man="<div class='klubi_text'>".$row[3]."</div>"; } else { $klubi_man=""; } ?> <li class='klubi_li'> <?php echo $klubi_name; ?> <?php echo $klubi_adress; ?> <?php echo $klubi_man; ?> </li> <?php echo ' '; } Ievietoju tur SPACE tad visi ieraksti man parādījās... It kā problēma atrisināta, bet vienalga nesapratu kur ir īstā problēma... :) Edited August 13, 2008 by reiniger Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Tev CSS droši vien kaut kāds dīvains priekš .klubi_li. PS. UL tagu vispār izdrukā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniger Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 Ar UL viss ir kārtībā... CSS... .klubi_li { list-style: none; color:#363636; margin-left: 20px; .klubi_name { width: 100%; margin-top: 10px; font-weight: bold;} .klubi_text { width: 100%; margin-left: 40px; font-size: 14px;} Neredzu neko dīvainu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Vajadzētu redzēt tad pilnu HTML+CSS. Pēč šiem kodiem neko nevar tādu pamanīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts