Chickenz Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Personīgi man dizains nava problēma, kods... ;)... varbūt... SATURS!!! Vo tur tā problēma nav par ko lapas taisīt jo lai ko es izdomātu kaut kas tāds jau ir un ar labāku domu un vairāk biedriem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chickenz Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Ja tu gribi iemācīties php tad nopērc (labāk gan nozodz jo zagt ir labāk nekā pirkt! ( Nevaru ciest tās pretpirātisma-reklāmas )!!!), PHP SOLI PA SOLIM! Un apgūsti pamatus tur viss ir vienkārši saprotams ja neņem vērā to ka tajā grāmatā ir pilns ar kļūdām scriptos taču vismaz man palīdzēja, jo lai kaut kas strādātu nācās kļūdas meklēt pašam ( Tas izglīto! ). B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
herry Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Piebilde - graamata laba, bet es taa arii buutu uzseeduies uz nezinaamaam vietaam, ja ne shis forums. Liekot abas lietas kopaa sho to jau esmu savaa paurii iedauziijis par PHP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chickenz Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 NU vot tā - man tā pat ar phpsolipasolim & php.lv ( sākumā lomu spēlēja php-dev.lv taču tagad tas ir sa****** ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts