Jump to content
php.lv forumi

Tiek meklēts ~1gb hosts!


Wuu

Recommended Posts

Bāc, par ko ir runa? Ja es orientētos uz Latvijas 100'000 interneta lietotāju (kuriem interesē kaut kas vairāk kā delfi.lv) tirgu, tad man varbūt arī interesētu... Bet tā kā te nav ko darīt, arī attiecīgi es neredzu jēgu izvēlēties vietējo hostingu - daudzreiz mazāks tirgus par krietni dārgāku cenu!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja lapa orientējas uz ārzemju tirgu, diezvai es uzticētu šiem latvju 100megabitīgajiem gliemjiem hostēt savu projektu! :P

Taads mazais mezja divainiiti , USA dabuusi Lielu atrumu TIAKI pa pashu USA .. ka arpus taa vairak par 10Mbt vari necareet (un diezvai buus pat tik daudz )

Piedevam papeetiju tos US hosterus --> parsvaraa visiem ir ierobezots trafiks .. tiko parsniedz zinamu limitu taa saac maksaat krietni vien vairaak ..

Izskataas kaa taada hosteru politika --> nac hostejies par paris USD , tikai kaa kljuusi nopietnaaks, taa sac maksaat ..

Un ir velviens Ljoti liels Pluss par labu LR hosteriem --> Krietni tiek atvieglotas norekjinu sistemu pieslegsanas .. (pat var gadiities kad kaadam saitam kas hostejas arpus ES vispar vari nedabuut iespeju izmantot norekjinu sistemas ..)

Bet nu jaa CS serverim jau Po ... kaada gan nopietna norekjinu sistema ....

---

Un vispar Normala politika ir --> izvietot Serveri tajaa zonaa uz kuru orinteets Tirgus ...

--

Edit:

Laikam gaida tiešo reisu, neies taču uz ASV lidot ar pārsešanos.

Kas to buutu Teicis --> Musu pasmaju toposais Miljarderis :)

Nu kaa naudinja jau iekraata, Valsts pirksanai ???

Edited by Grey_Wolf
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ja kāds šī topika iespaidā metas uz amerikāņu it kā bezmaksas hostingiem, tad savam sirdsmieram pārbaudiet vienu lietu - vai ir iespējams pieslēgties FTP vai analogam, lai lejupielādētu visus failus? Vai ir iespējams pieslēgties pa tiešo DB serverim, lai lejupielādētu dampus? Es tagad neapgalvoju, ka visi bezmaksas hostingi šīs lietas liedz, bet bieži vien viņu biznesa modelis ir tieši tāds - piedāvā kaut kādus pamatpakalpojumus bez maksas, bet ja vajag backupus, lai pārietu uz citu serveri, tad prasa ļoti, ļoti daudz dolārus vai pat vispār nedod. Arī par nelielām konfigurācijas izmaiņām utml tiek prasīta ievērojama samaksa. Katrā ziņā vienmēr vajag pārliecināties.

Latvijā par līdzīgām problēmām nav dzirdēts un vismaz serveris.lv (jā, esmu darbinieks, lai arī ne hostinga nodaļai) automātiski taisa backupus un pie pirmā pieprasījuma dod tos klientam, ja gadās izdzēst datus - turklāt bez maksas (mani pašu tas ir glābis, izpildot dažu labu queriju DELETE FROM `table`, aizmirstot pierakstīt WHERE). Es pieņemu, ka arī citi Latvijas hostētāji rīkojas līdzīgi, un tādā veidā piedāvā daudz no tiem pakalpojumiem, par ko ārzemju hostētāji prasa milzīgu samaksu, par velti.

 

Starp citu, .htaccess faili nemēdz tā vienkārši pazust. Tas izklausās pilnīgi neloģiski. Varbūt Tev FTP klientam ieslēgts "nerādīt slēptos failus"?

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

http://pro-hosting.lv

 

Nezinu veči mani apmierina viņu pakalpojumi (2 reizes nebija pieejams saits,vienīgā kļūda kas viņiem ir bijusi,nu nez man jau nav portāls,mazs projekts,tapēc es varbūt to neizjūtu:) ),par cenām gan var runāt!!! Kautgan ja ta padomā,nu jā Lv mums te laikam viss ir maz attīstīts :D

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...