Jump to content
php.lv forumi

Problēma ar lapas ielādi


Ownmen

Recommended Posts

Sveiki!

Radusies dīvaina problēma. Uztaisīju mainīgu banneru skriptu ar 8 banneriem. Uz mana localhosta viss strādā un tā, bet liekot uz darba devēja servera šo skriptu + bildes lapu vairs neielādē (lādē, bet neielādē). Noņēmu tos 8 bannerus, lai pārliecinātos vai strādā ar tikai pliku skriptu un jā, viss gāja, lapu ielādēja. Ielieku mapē tos 8 bannerus un vairs neielādē. Bildēs ir *.png formātā un katra aizņem ~ 70KB, bet ir dīvaini ka uz localhost strādā...

Īsti nezināju, kau lai ievieto šo ziņu jo ar php īsti arī tas nav saistīts, vairāk takā ar bildēm... Pamēģināju, kas notiktu ar *.jpg - nekā, tas pats.

 

Kods:

http://paste.php.lv/7766?lang=php

 

Es nesaprotu, varbūt jums kādi ieteikumi, pieredze utt.

Link to comment
Share on other sites

mmm, jaa man vinjas ir nosauktas 1.jpg utt, laikam neesmu tik izgliitots pagaidām, tnx par tik ātru atbildi, esmu drošs, ka tā būs īstā vaina :)

 

EDIT: pārlasīju atbildi un skatos ka īsti laikam neiebraucu. Driektorija, kur šie banneri glabājas ir tieši blakus skriptam (direktorija banners) bet cik noprotu, tad kļūda varētu būt tajā, ka bildes ir nosaiktas ciparos?

Edited by Ownmen
Link to comment
Share on other sites

windowā failu nosaukumi ir case insensitive, bet uz linux/unix/bsd un vēl citiem OS failu nosaukumi ir case sensitive, tāpēc parasti windowā uztaisītas weblapas neiet uz servera, jo kodā ir "*.jpg", bet faila nosaukums ir "*.JGP", vai tamlīdzīgi (arī direktorija "Images" un "images" - uz linux tās ir divas dažādas).

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...