Dooling Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Ir <div>, kur ar Ajax palīdzību tiek ielādēts saturs ar samazinātām bildēm. Kad nospiež uz samazinātās bildes, tad jāparādās lielai bilde (izmantoju Thickbox). Problēma tajā, ka nospiežot uz mazās bildes, tad nav Thickbox efekta, respektīvi vienkārši atver bildi. Ja neizmantoju Ajax, lai ielādētu <div>'a samazinātās bildes, tad viss strādā. Izmantojot Ajax konstatēju, ka thickbox tieks inicializēts, bet kad spiež uz linka, tad nekas nenotiek, respektīvi neizsauc funkciju TB_show(). Ir kādi ierosinājumi, kā lai to atrisina? Vai ir nepieciešams rādīt kodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Es izlīdzējos vienreiz šādi: $('#' + placeholder_id + ' a.thickbox').click(function() { var t = this.title || this.name || null; var g = this.rel || false; tb_show(t, this.href, g); this.blur(); return false; }); Selektoru, protams, pielabo savām vajadzībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooling Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 placeholder_id - domāts <a> id, es pareizi sapratu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Nē, tā <div> id, kur tev iekšā visi linki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooling Posted July 30, 2008 Author Report Share Posted July 30, 2008 Nezinu, kas tas par gļuku vai mana kļūda, bet ir tā: atverot lapu div'ā (id ir AllProduct) ielāde mazās bildes, nospiežot parādās lielā bilde. Ja es noņemu alert('ssss'), tad ThickBox efekta nav :( function TB_init(){ [b]alert('ssss');[/b] JQ('#AllProduct a.thickbox').click(function(){ var t = this.title || this.name || null; var g = this.rel || false; TB_show(t,this.href,g); this.blur(); return false; }); } Un vēl, citās lapās div'i ar tādu pašu id un arī ar samazinātām bildēm, arī nav ThickBox efekta, pat ja arī ir alert('ssss'). Kā varētu atrisināt šo problēmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Nez, derētu redēt kādu strādājošu (tb nestrādājošu:) piemēru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsis Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Paskaties šo http://jquery.com/demo/thickbox/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 marsis, tu vispār izlasīji, kas ir par problēmu ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 (edited) nu manuprāt nav inclūdots kāds js fails, vai nu jquery vai thickbox. un to JQ mož nomaini uz $, un vēl - tam linkam ap bildi jābūt ar class="thickbox". JQ('#AllProduct a.thickbox').click(function(){ man aizdomas, ka nav tas class="thickbox" ... Edited August 20, 2008 by Mr.Key Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts