Jump to content
php.lv forumi

lietotāju postu daudzumu apzīmējumi


Recommended Posts

Nezinu kā šos pareizi sauc, bet tie ir tie apzīmējumi, kas mainās pēc ievietoto rakstu daudzuma, kā "skriptu bērns", "daudzsološs profiņs", "koda dievs" u.c.

 

Vai ir iespējams šos vispār noņemt, lai nerādās? Tie ir baigi mulsinošie un lielākoties neattaino reālo situāciju. It īpaši jauniem foruma lietotājiem tie var būt mānīgi.

Edited by indoom
Link to comment
Share on other sites

ne visi te sāk ar jautajumu "kur nokačāk kaunterstraika monitoru" un "kāpēc rādās balta lapa", tāpēc man liekas, ka neatspoguļo vis tie rangi situāciju. tādas rangu sistemas tik atbaida tādus jaunos userus kuri kaut ko zin un varētu sakarīgu rakstīt, bet ja viņam blakus rādās ka šis ir n00b un skritu bērns, tad visdrīzāk šis padomās $%^&* tērēt savu laiku?

Link to comment
Share on other sites

Piekrītu, jo šie statusi faktiski apzīmē to, cik aktīvi cilvēks piedalās diskusijās un cik sen šis cilvēks ir forumā, nevis zināšanu līmeni.

Man īpaši šie statusi netraucē (O! Starp citu kopš iepriekšējās nedēļas arī es sparīgi spamojot esmu dabūjis augstāko kategoriju :D), taču varu iedomāties, ka kāds dažādu iemeslu dēļ varētu nebūt tik iecietīgs...

Link to comment
Share on other sites

Aleksej, +1!

Ja cilvēks, piemēram, xfr33 šodien, pamanās savu problēmu izvērst tik apjomīgi, tad jādomā, ka jebkurš, kurš to gribēs šeit bez lielām problēmām var sev iegūt apzīmējumu "Koda dievs"!

 

P.S Labots: Manuprāt, to cik katrs zinošs, parāda nevis piešķirtais apzīmējums, bet gan konkrētā foruma dalībnieka posti, koda paraugi, izteikumi par attiecīgām tēmām.

Edited by phpjanis
Link to comment
Share on other sites

Nu es vispār tiem apzīmējumiem nepievēršu uzmanību .. :)

pēc nikiem jau zinu kas ir kas un ko katrs saprot/nesaprot (daudz maz)

varbūt ka jaunpienācējiem tas kaut ko mulsina, bet ja cilvēs daudz maz ir lietas kursā par php un forumu kā tādu, tad domāju ka viņš zina ka tas teksts ir atkarīgs no postu daudzuma, un tāds kas grib CS monitoru tā pat nesapratīs kas ir koda dievs ... un ko tas apzīmējums nozīmē.

Link to comment
Share on other sites

Klez, tu nodarbojies ar demagoģiju! Liekas, ka problēma ir pietiekami skaidri izklāstīta, vispirms tu pasaki, lai tev konkrēti izskaidro pa punktiem, pēc tam saki, ka tev vienalga.

 

Pašsaprotami, ka nesen piereģistrējies profs nav 'skriptu bērns', un tāds, kas taisa 1000 postus par triviālām tēmām, nav 'koda dievs'.

 

p.s. http://www.youtube.com/watch?v=vnJnA_mt_UA

Edited by Mr.Key
Link to comment
Share on other sites

Mana situācija šeit ar tiem rangiem ir attaisnojusies un vismaz pēc šeit pavadītā laika, iegūtām zināšanām un piedalīšanos citās tēmās vērtēju savu izaugsmi. Patīk man tas daudzsološais profiņš, nesūdzos, tieši radīts man, jo neesmu ne iesācējs, nedz arī sevi uzskatu par kaut kādu koda guru, tākā reālais status arī tieši atbilst man. Kad tikšu līdz koda dieva statusam, pajies vismaz vēl kāds gads, ja ne pat vairāk, jo pārsvarā nepiedalos off-topic veidošanā līdz ar to, postu līmenis ir attiecīgi rangam.

 

Varbūt foruma vadībai vajadzētu pašiem izvērtēt, sekot līdzi cilvēkiem un iecelt viņus kaut kādos rangos, tā vismaz citur dara, nevis skatās pēc poustu skaita.

 

P.S. Ui, kā samurgojos, pats nesaprotu, ko uzrakstīju :)

Link to comment
Share on other sites

Wooohooo - esmu ticis līdz pakāpei "skripta bērns" (vai skriptu bērns?) Nice!

 

Nav šajā virzienā nekas mainījies? Joprojām ir doma palikt pie šāda - neko īsti neizsakoša - apzīmējuma, vai ir plānots ieviest kaut ko reālāk situāciju aprakstošu?

Varbūt ir kāds voting mehānisms, ar kura palīdzību citi lietotāji var vērtēt kāda cita izteikumus - attiecīgi jo labākus vērtējumus saņem, jo augstāks "rangs" utt.?

Link to comment
Share on other sites

Manuprat sis "reitings" neko daudz nenosaka! Vienigi cik cilveks ir aktiivs!

Ja es uzdodu jautajumu un man atbild kads no lietotajiem. Man ir pilnigi vienalga vai vins ir "koda dievs" vai "maceklis". Galvenais lai uz uzdoto jautajumu tiek sniekta atbilde vai vismaz virziens, padomas attiecigaja jautajuma.

Edited by didy
Link to comment
Share on other sites

Variants ir uzklikšķināt uz nika un apskatīties to reitingu (ko veido zvaigznītēm). Tas tomēr vairāk izsaka kaut ko, nekā postu skaits. Vienīgi derēja, ka uzreiz ir redzams.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...