indoom Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 (edited) Nezinu kā šos pareizi sauc, bet tie ir tie apzīmējumi, kas mainās pēc ievietoto rakstu daudzuma, kā "skriptu bērns", "daudzsološs profiņs", "koda dievs" u.c. Vai ir iespējams šos vispār noņemt, lai nerādās? Tie ir baigi mulsinošie un lielākoties neattaino reālo situāciju. It īpaši jauniem foruma lietotājiem tie var būt mānīgi. Edited July 28, 2008 by indoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 ko viņi mulsina ? kas tur mānīgs ? un kapēc neattaisno reālo situāciju ? pamato savus izteikumus :) man liekas ka pamato un attaisno .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 ne visi te sāk ar jautajumu "kur nokačāk kaunterstraika monitoru" un "kāpēc rādās balta lapa", tāpēc man liekas, ka neatspoguļo vis tie rangi situāciju. tādas rangu sistemas tik atbaida tādus jaunos userus kuri kaut ko zin un varētu sakarīgu rakstīt, bet ja viņam blakus rādās ka šis ir n00b un skritu bērns, tad visdrīzāk šis padomās $%^&* tērēt savu laiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Man, godīgi sakot, arī ne īpaši šie apzīmejumi patīk. Lai arī man nav "Skriptu bērns", tomēr "Koda dievs" man liekas tikpat muļķīgs apzīmējums kā visi pārējie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Piekrītu, jo šie statusi faktiski apzīmē to, cik aktīvi cilvēks piedalās diskusijās un cik sen šis cilvēks ir forumā, nevis zināšanu līmeni. Man īpaši šie statusi netraucē (O! Starp citu kopš iepriekšējās nedēļas arī es sparīgi spamojot esmu dabūjis augstāko kategoriju :D), taču varu iedomāties, ka kāds dažādu iemeslu dēļ varētu nebūt tik iecietīgs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 (edited) Aleksej, +1! Ja cilvēks, piemēram, xfr33 šodien, pamanās savu problēmu izvērst tik apjomīgi, tad jādomā, ka jebkurš, kurš to gribēs šeit bez lielām problēmām var sev iegūt apzīmējumu "Koda dievs"! P.S Labots: Manuprāt, to cik katrs zinošs, parāda nevis piešķirtais apzīmējums, bet gan konkrētā foruma dalībnieka posti, koda paraugi, izteikumi par attiecīgām tēmām. Edited July 28, 2008 by phpjanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Nu es vispār tiem apzīmējumiem nepievēršu uzmanību .. :) pēc nikiem jau zinu kas ir kas un ko katrs saprot/nesaprot (daudz maz) varbūt ka jaunpienācējiem tas kaut ko mulsina, bet ja cilvēs daudz maz ir lietas kursā par php un forumu kā tādu, tad domāju ka viņš zina ka tas teksts ir atkarīgs no postu daudzuma, un tāds kas grib CS monitoru tā pat nesapratīs kas ir koda dievs ... un ko tas apzīmējums nozīmē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) Klez, tu nodarbojies ar demagoģiju! Liekas, ka problēma ir pietiekami skaidri izklāstīta, vispirms tu pasaki, lai tev konkrēti izskaidro pa punktiem, pēc tam saki, ka tev vienalga. Pašsaprotami, ka nesen piereģistrējies profs nav 'skriptu bērns', un tāds, kas taisa 1000 postus par triviālām tēmām, nav 'koda dievs'. p.s. http://www.youtube.com/watch?v=vnJnA_mt_UA Edited July 29, 2008 by Mr.Key Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 citos forumos redzēts, ka tie statusi pēc postu skaita nosaukti par "jauniņais", "mazrunātājs", "parunātājs", "runātājs", "daudzrunātājs", "liela pļāpu taša" utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Mana situācija šeit ar tiem rangiem ir attaisnojusies un vismaz pēc šeit pavadītā laika, iegūtām zināšanām un piedalīšanos citās tēmās vērtēju savu izaugsmi. Patīk man tas daudzsološais profiņš, nesūdzos, tieši radīts man, jo neesmu ne iesācējs, nedz arī sevi uzskatu par kaut kādu koda guru, tākā reālais status arī tieši atbilst man. Kad tikšu līdz koda dieva statusam, pajies vismaz vēl kāds gads, ja ne pat vairāk, jo pārsvarā nepiedalos off-topic veidošanā līdz ar to, postu līmenis ir attiecīgi rangam. Varbūt foruma vadībai vajadzētu pašiem izvērtēt, sekot līdzi cilvēkiem un iecelt viņus kaut kādos rangos, tā vismaz citur dara, nevis skatās pēc poustu skaita. P.S. Ui, kā samurgojos, pats nesaprotu, ko uzrakstīju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Nez, alternatīva butu radīt katra lietotāja reitingu (vai ko tamlīdzīgu), bet arī tas nav 'retard-safe'. =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Wooohooo - esmu ticis līdz pakāpei "skripta bērns" (vai skriptu bērns?) Nice! Nav šajā virzienā nekas mainījies? Joprojām ir doma palikt pie šāda - neko īsti neizsakoša - apzīmējuma, vai ir plānots ieviest kaut ko reālāk situāciju aprakstošu? Varbūt ir kāds voting mehānisms, ar kura palīdzību citi lietotāji var vērtēt kāda cita izteikumus - attiecīgi jo labākus vērtējumus saņem, jo augstāks "rangs" utt.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didy Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) Manuprat sis "reitings" neko daudz nenosaka! Vienigi cik cilveks ir aktiivs! Ja es uzdodu jautajumu un man atbild kads no lietotajiem. Man ir pilnigi vienalga vai vins ir "koda dievs" vai "maceklis". Galvenais lai uz uzdoto jautajumu tiek sniekta atbilde vai vismaz virziens, padomas attiecigaja jautajuma. Edited August 11, 2008 by didy Link to comment Share on other sites More sharing options...
indoom Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 Variants ir uzklikšķināt uz nika un apskatīties to reitingu (ko veido zvaigznītēm). Tas tomēr vairāk izsaka kaut ko, nekā postu skaits. Vienīgi derēja, ka uzreiz ir redzams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Es nesaprotu - jūs tiešām nopietni skatieties uz tiem "statusiem"? Tie tak jāuztver ar humoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts