test2 Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Tātad mans designiņš, tīri testam - :)))) Vēlētos uzināt kāpēc countaineris nenoslīd kopā #labaa_kreisaa un #vidus diviem! Kkā baigi šitīgi sanāk, ka viņš ietver tikkai headeri, neko nesaprotu, lūdzu izskaidrojiet man, kur ir problēma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aikss Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 (edited) Elementi, kam ir uzlikts float, vairs nepakļaujas ierastajai kārtībai. Ja interesē sīkāk meklē w3.org vai google.lv. Atrisināt tavu problēmu var ieliekot tukšu div ar stilu clear: both konteinerā aiz visiem elementiem, kam ir uzlikts float. <div id="Konteiners"> <div style="float: left;"> <!-- content --> </div> <div style="float: right;"> <!-- content --> </div> <div style="clear: both;"></div> </div> Uzmanību! Augstāk esošais paraugs ir tikai uzskates līdzeklis. Edited July 26, 2008 by Aikss Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted July 26, 2008 Author Report Share Posted July 26, 2008 OO paldies tu esi labākais, tagad pieveinošu tevi savai labo draugu listē! P.S tas uzmanību bļā bļā, man gan liekas nevaidzīgs, kas tad vel tas var būt, tas liek mainīt manas domas par tevi un nelikt tevi manā draugu listē!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aikss Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Jūzeri kuri ir ļauni un viņus vajag mest ārā no šī foruma:bubu Labāk mani neliec nevienā savā sarakstā, un tas uzmanību konkrēti tev netika adresēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted July 26, 2008 Author Report Share Posted July 26, 2008 (edited) Un kur tu saskati, kad es saku, ka tu tieši man to uzmanību adresē?? Runa iet par to, ka tu brīdini par kko tik pašaprotamu! Un vispār kādā sakarā tu qouto manu signaturi? Edited July 26, 2008 by test2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Beidziet pokemonēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts