Jump to content
php.lv forumi

Savs serveris


Mr.Key

Recommended Posts

Nu redz ar garantiju.. Mēs gan neesam ņēmušies ar ne-ražotāja diskiem bet ar atmiņu ir aptuveni tādi - tam pašam Sunim atmiņas modulis maksā 3-4 reizes dārgāk kā analogs Kingston (ko lielākā daļa ražotāju arī atbalsta). No vienas puses itkā cepas par to ka ja iespraudīsi neražotāja moduli serverī zudīs garantija.. no otras puses pirkt moduli kam vienkārši uzlimēts logo N reizes dargāk ir )($*..

 

Līdz ar to tas viss ir tāds stiepjams jēdziens :)

Link to comment
Share on other sites

Roze, nu jā, bet SUNam, kurš pats maksā "From $23,995.00" riskēt ar garantijas zaudēšanu dēļ pāris simtiem latu... :)

Nē, nu principā, ja tiek veikts korekts backups un sistēma nav reāllaika, tad pilnīgi droši var izmantot vislētākos diskus, kas tiek pienācīgi dublēti (ar gaumei un vajadzībām atbilstošu RAIDU ;)) un ieekonomētos līdzekļus ieguldīt (nē, ne MaxiKontā!!! :D) monitorēšanas izveidē un uzturēšanā :)

Link to comment
Share on other sites

A nē nu tas bija lētā gala Suņiem, kurus vajadzēja expandot un izrādijās ka atmiņas modulis ir gandrīz paša servera vērtībā :)

 

Bet tā attiecīgu cenu grupu iekārtās pēc idejas kaut ko iespraust drīkst tikai ražotāja sertificēts speciālists <g> baltos cimdos :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Pie reizes pajautasu tadu lietu: Vai Latvija ir pietiekami augsta konkurence serveru joma? Tatad vai ir pietiekami daudz kvalitativi hostinga sniedzeji, kas sava starpa sacensoties rada pateretajiem tik patikamo konkurenci, kas talak veicina pakalpojuma cenas samazinasanos?

Link to comment
Share on other sites

Man šķiet, ka hostinga jomā ir tā, ka nav tikai lokāla konkurence Latvijā. Man, piemēram, Latvijai paredzētas lapas stāv ASV un nav nekādu problēmu. To papildus 10-20ms aizturi, ko rada servera atrašānās ASV, neviens nejūt.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...