andrisp Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Pirms nebūsi izlasījis kā kukiji strādā un kā to lietots, nav vērts pat mēģināt kaut ko stāstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 šis tutorials būs labs? paskaties un pasaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Tak izmēģini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 viens jautājums. mēģināju to lai parāda laiku kad pēdējo reizi ir būts lapā. šis kods der? vnk uzlieku uz servera un kkas gļučī... neiet! <?php //Calculate 60 days in the future //seconds * minutes * hours * days + current time $inTwoMonths = 60 * 60 * 24 * 60 + time(); setcookie('lastVisit', date("G:i - m/d/y"), $inTwoMonths); ?> ir vēl otra daļa <?php if(isset($_COOKIE['lastVisit'])) $visit = $_COOKIE['lastVisit']; else echo "You've got some stale cookies!"; echo "Your last visit was - ". $visit; ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Ko nozīmē "kaut kas gļūčī"? precīzāk saki, kas nav kārtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 nu ok kaut kas nav kārtībā. tā ir servera vaina, ka nespēj izlikt kukijus vai arī kodam vaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 (edited) Tak tu jau teici, ka kaut kas nav kārtībā. Es no tevis gribēju, lai tu pasaki, KAS TIEŠI nav kārtībā. Izdrukājas "You've got some stale cookies!" ? Un vaina, visticamāk ir tevī, ka nepareizi kaut ko dari. Edited July 18, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 nepareizu es neko nedarīju, tikai pārkopēju! bet problēmu tagad atrisināju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Kas bija par problēmu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 nu tā es pateikšu vienu jautājumu par to pašu tēmu: <?php if(isset($_COOKIE['lastVisit'])) $visit = $_COOKIE['lastVisit']; else echo "You've got some stale cookies!"; echo "Your last visit was - ". $visit; ?> ir tas $visit = $_COOKIE['lastVisit']; tagad tam $visit var uzlikt lai viņš rāda iepriekš minēto $name? vai arī pie echo vajadzēs likt $name? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Tu vēl aizvien neko neesi sapratis. Man liekas, ka tu akli kopē tos kodus vispār NEKO NESAPROTOT, ko tie dara. Ej strādā celtniecībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 es tajos kukijos vienkārši NEVARU iebraukt :@ un pamācībasm tutorialus esmu izlasījis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Nevajag tikai izlasīt. Vajag arī saprast. Ko tu tieši nesaproti kukiju koncepcijā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 nu ir tā rindiņa ar setcookie(), nākamajā rindā ir echo, kas nosaka, kas tiks izdrukāts. un tas ir viss ko ar kukijiem māku. no kukijiem ir jēga, ka viņi atceras info, kas ir ievadīta, bet kā no textbox dabūt to info? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 if (isset($_POST['blabla'])) { setcookie('blabla', $_POST['blabla']); } ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts