Jump to content
php.lv forumi

Kā noresetot input lauka value iekš wml?


404

Recommended Posts

Ir vajadzība dabūt gatavu,lai pārlādējot wml lapu input laukā nesaglabātos iepriekšējā value vērtība.Ir uzdots: no-cache,no store,must-revalidate gan headerim,gan metatagā.Lapas saturs nekešojas,bet bet paša input lauka gan.Kas vēl ir jāuzdod,lai tā nebūtu?

Link to comment
Share on other sites

<card id="card_id" title="card_title" newcontext="true">

Tikai šādi.

Tas gan vilks aiz sevis nepatīkamu parādību izmest no hosta, gadijumā ja lietotājs spiedīs taustiņu [back], bet citādi WML nevarēs.

Te gan jāsaka, ka tas atkarīgs ar kādu pārlūku atver WML lapu, ja standarta mobilo pārlūku, pietiek arī ja norāda

<input type="text" name="field_name" value=""/>

Taču Opera pārlūks lieliem soļiem dzenoties pēc TOP BROWSER ir savā evolūcijas laikā daudzās versijās pielaidis kļūdu un input laukus nevis atstāj tukšus, bet gan aizpilda ar teksta gabalu, kas ir pirms value="".

Dažās versijās tas ir labots, arī Opera 9.50, bet ne visās.

Edited by mounkuls
Link to comment
Share on other sites

Pamēģināju to newcontext,it kā teksti līdzi vairs nevelkas(izņemot tikai opera9.51),bet visu uzreiz nograuj tas ko jau minēji-kā tiek pakāpts atpakaļ,tā pazūd ar get padotie parametri,kas manā gadījumā nedrīkst notikt.Cik skatījos manuālī,tad tur ir minēts tikai par refresh metatagā un vēl setvar,bet tas uz input nenostrādā it kā.Būs jāpamēģina katrreiz likt ko klāt url,kādu randomskaitli vai burtu varbūt...

Link to comment
Share on other sites

doma ar "ne tādu" URL ir pat ļoti pareiza, tad lapa neskaitās tā pati un attiecīgi netiek ņemta no keša.

Iekš WML setvar neko galīgi nepalīdzēs:)

setvar ir definēt mainīgo konkrētā WML dokumentā(kurā var būt teorētiski pat 99 card, dabā normāli var izmantot labi ja 10), tā kā tas garām galīgi.

Ak jā, iekš WML metataga ar refresh nav, ir pašai card pārlāde ar ontimer tikai. Parasti to lieto wap čatos vai savdabīgas atrādīšanās pēc iesācēji imitējot slīdošo rindu vai pielasošos tekstu.

Tas ir paradīt ka var, bet ne racionāli WAPam:)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...