Jump to content
php.lv forumi

WEB lapas


xfr33

Recommended Posts

xPtv45z čali nevaig te jau sākt braukt augumā! un pateiksi ka tu piedzimi kā ģēnijs! kad tu sāki, tu moš arī tāds pats biji?! par to vai maksās vai nē tagad nesatraucos, bet kas zin! taisu firmai.

 

Mr. key nu kko tādu arī gribu darīt! :) un cenšos mācīties!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zini, es tāds nebiju. Man pašam pietika prāta, lai atrastu php manuālī nepieciešamo, lai pats izmēģinātu un pats paeksperimentētu un pārbaudītu. Un cik man no malas izskatās, tu pat nemēģini saprast/izprast, ko tev saka - nereizi tu neesi atrisinājis savu problēmu pats, kaut tev ir doti neskaitāmi mājieni, kādā virzienā skatīties, viss beidzās ar to, ka tev uzrakstīja priekšā. Tā tavu prāt ir mācīšanās?

Katrā ziņā apbrīnoju andrisp pacietību. Tik ilgi tev visu ar karotīti liet mutē, bet tu kā spļauj, tā spļauj visu ārā. :))

Link to comment
Share on other sites

zini varbūt man tagad nav tādas iespējas! nevaru neko instalēt un strādāju uz parstā notepad bez nekāda php redaktora! esmu darbā un par cik darbs nav ļoti saspringts man ir brīvs laiks kuru gribu izmantot lietderīgi! nu vo vismaz tu mums esi dzimis ģēnijs! apsveicu! es neesmu dzimis tāds! ok mājienus man dod, bet ja es sāku gandrīz no 0?? esmu strādājis ar savādākām valodām! php nē! 1kārt tā ir mācīšanās jo ir cilvēki kas izskata piemērus un no tiem mācās 2kārt es arī lasu tutorialus!

Par to andrisp pacietību es tev piekrītu... tu esi redzējis ka es visu laiku uzdodu vienu un to pašu jautājumu? jautājums katrei savādāks, jo iepriekšējā tēma man paliek galvā!

Link to comment
Share on other sites

xfr33, manuālim ir jākļūst par tavu mīļāko rakstu gabalu, bībeli un korānu uz ilgiem, ilgiem gadiem ;) Var teikt, uz visu tavu programētāja mūžu, jo pat pieredzējušam progrmētājam laiku pa laikam atrodas iemesls ieskatīties manuālī. Imho, programēšana uz 50% sastāv no loģiskās domāšanas, un 50% no mākas strādāt ar manuāli :)

 

P.S. spriežot pēc jautājumiem, arī ar tām "savādākajām valodām" neko daudz neesi darījis...

Link to comment
Share on other sites

Minimālā alga iesācējam? Pat stundents ejot uz praksi saņem 300-400Ls pārsvarā...

Sevi uzskatu par iesācēju un jau pirmajā darba vietā saņēmu jau pēc pārbaudes laika ~700Ls uz rokas. Tāpēc nedomāju, ka tās algas ir tā strikti kaut kur iekaltas. Galvenais, kas ir nepieciešams ir galva uz pleciem.

Darbojos tikai ar php, javascript un mysql. html atstāju tam domātiem profesionāļiem, kas to darbu padarītu labāk par mani.

Edited by zinatnieks
Link to comment
Share on other sites

4. Iekš LV web koderu skolas cik zināms nav, tāpēc rēķinies, lai to visu dabotu gatavu vajag laiku, smadzeni, izdomu, gribas spēku.

 

Pats esmu mācījies LLU par programmētāju, tāpat arī LU un man liekas arī RTU ir programmēšanas specialitāte apgūstama.

 

5. Neskaties uz atalgojumu, bet sakties uz zināšanām, ko tu vari iegūt, jo kā zināms Informācija ir vērtīgāka par zeltu.

 

Gribi pataisīt programmētājus par lēto darbaspēku?

 

Dizaineri ir vairāk pieprasīti nekā koderi

 

Kur tu tādu domu izraki? Pilnīgas muļķības...

 

Par 5 punktu es biju domājis to, ka reāli iesācējam ir vajadzīgas zināšanas un dabos strādāt par to pašu minimālo algu kā jau te daži minēja.

 

Dizaineri ir vairāk pieprasīti nekā koderi - Kā jau minēju, ka lapas engine var būt viens, bet dizainu ta vajag ik pa laikam pamainīt + nelieli engine uzlabojumi.

 

Man varbūt ir savādāka domāšana, jo dzīvoju Liepājā, man ir svarīgi šoreiz praksi normālu dabot, kaut vai 200 Ls mēnesī mani pilnībā apmierinātu, jo kodera darbs man liekas interesants, daudzveidīgs un ar laiku kļūst ļoti atmaksāts.

 

Cik paskatos, iekš Liepājas neviens neko nepiedāvā, ja nu pats kaut ko izroku, pēc CV jau uzreiz pasaka, ka nevajag, jo reāli man nav tik liela pieredze, lai firma, uzņemums man uzticētos. Bet kur tad lai es to praksi iegūstu kā vienīgi reāli strādājot, bet nestrādājot viņu iegūt var tikai pašmācības ceļā. Muļķīgi jau sanāk.

 

Kā jau te andrisp:

 

Es, piemēram, neesmu mācījies. Visu apguvu strādājot. Man paveicās, ka mani tādu zaļu (pat tas būtu par daudz teikts - es nepratu praktiski neko) paņēma vienā vietā. Protams, maksāja jau arī grašus - 100 latus mēnesī pirmajos mēnešos (tas bija tika pirms 3 gadiem), bet man kā tikko aizgājušam no Filozofiem un nezinošam, ko tālāk iesākt dzīvē - šads darbs likās labu labais. :) Bet nu tas jau bik ne pa tēmu. :)

 

Daudz ir atkarīgs no veiksmes, ka firma tevi paņem.

Link to comment
Share on other sites

Man varbūt ir savādāka domāšana, jo dzīvoju Liepājā, man ir svarīgi šoreiz praksi normālu dabot, kaut vai 200 Ls mēnesī mani pilnībā apmierinātu, jo kodera darbs man liekas interesants, daudzveidīgs un ar laiku kļūst ļoti atmaksāts.

 

Tas arī izskaidro tavu dīvaino domāšanu par dizaineru nepieciešamību :) Kas tev pēc tam to jauno dizainu piejūgs klāt tam kodam? Un kā tu domā kas strādās ilgāk pie viena projekta dizaineri vai koderis kamēr sakodēs visu kodu? Plus vēl ja projekts ir liels tad koderim tas laika intervāls kurā viņš to uzkodē daudzkārt palielinās. Tātad no tā izsecinam, ka dizaineris pie viena projekta patērē daudz mazāk laika nekā koderis. Un līdz ar to firmā var būt viens dizaineris un vairāki koderi, jo tik un tā lai pavilktu visus projektus iespējams pietiks ar vienu dizaineri, bet koderiem būs jābūt vairāk un tā ir tikai normāla situācija.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...