Jump to content
php.lv forumi

Mekleju entuziastu programetaju


mezcirtejs

Recommended Posts

Sveiki!

 

Lieta sekojosa. Ir paris projekti, kas paredzeti angliski runajosajiem, t.i., merkauditorija ASV. Laika gaita esmu sapratis, ka manas zinasanas koda vide nav pietiekamas, lai tas sekmigi attistitos,respektivi, vajag uzlabot portalus. Maksat programetajiem vairs finanses nelauj un tapec naku ar so piedavajumu. Ir vajadzigs programetajs, kas loba php,mysql,js,ajax. Butu lieliski ari ja nebutu svesas dizaina lietas. Preti piedavaju vienadu pelnas procentu, prakstiski klusi par partneri. Kadrs atrasts, paldies par uzmanibu!

Edited by mezcirtejs
Link to comment
Share on other sites

Bet ja ir programmētājs, kurš to var uzbūvēt un vēl dizainu salikt, tad kāpēc, lai viņš pats to visu neuztaisītu un nebūtu 100% īpašnieks?

 

Saki, tev ir ģeniāla ideja, da mums visiem ir ģeniālas idejas.

Tā kā mācies vien pats kārtīgi programmēt un bliez to projektu augšā.

Link to comment
Share on other sites

Njā, šitajam "attīstības" levelim, cerams, būs jau iziets cauri...

 

Nezinot neko par konkrēto piedāvājumu, nevaru teikt ne labi, ne slikti, taču manuprāt, ja atrodas divi, viens ar idejām un vīziju, otrs ar tehniskajām zināšanām, tad var izveidoties laba sadarbība, t.i., tā saucamā sinerģija, kad apvienotie spēki sniedz nevis 2x vairāk atdevi, bet daudz daudz vairāk atdeves.

 

Diemžēl praktiski nevienu šādu piemēru sev pazīstamu cilvēku lokā nezinu... nu, protams Google un kas tur vēl, bet tas ir cits stāsts.

Edited by Mr.Key
Link to comment
Share on other sites

Domāju, ka šajā gadījumā lielākās iespējas tapt uzmestam ir tieši idejas autoram. Pat tad, ja pirms idejas atklāšanas slēgsiet līgumu par idejas neizpaušanu (NDA jeb non-disclosure agreement), būtu ļoti grūti pierādīt, ka līdzīga ideja nejauši nav 'radusies' kādam programmētāja draugam.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
×
×
  • Create New...