Indian Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Man ir kods: <ul> <? $dir=opendir("r/"); $i = 1; while(($fails=readdir($dir)) !=false){ if($fails!='.' && $fails!='..') { ?><li><?=$fails;?></li> <? if($i == 0) { } $i++; } } ?> </ul> Šis kods sastādīs sarakstu ar "r" mapes esošiem failiem. Jautājums sekojošs, kā var panākt, lai tos rezultātus rāda pa lapām. Pieņemsim, 10 faili vienā lapā...
marcis Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Man domāt, ka vienīgais risinājums būs cikla laikā mest failus masīvā, tad izvadīt pirmos kautkādu skaitu failu, atkarībā no failu skaita lapā un atvērtās lapas. Un tad jau arī aprēķināt cik lapām jābūt un izvadīt lapu sarakstu.
Indian Posted July 4, 2008 Author Report Posted July 4, 2008 Man vēl viens jautājums! Kā var izdarīt lai viņš tos failus sortē pēc pretējā alfabēta(Z-A,9-0)?
andrisp Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Ielasi failu nosaukumus vispirms masīvā un tad, izmantojot iebūvētās PHP kārtošanas metodes, sakārto.
Indian Posted July 4, 2008 Author Report Posted July 4, 2008 Iedod piecus latus, tad varbūt arī parādīsim. saki konta numuru
martins256 Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 <ul> <?php $dir=opendir("r/"); //$i = 1; $masiivs = array(); while(($fails=readdir($dir)) !=false){ if($fails!='.' && $fails!='..') { $masiivs[] = $fails; ?><li><?=$fails;?></li> <? //if($i == 0) { } //wtf ? //$i++; } } rsort($masiivs); foreach($masiivs as $file) echo "<li>{$fails}</li>"; ?> </ul>
Recommended Posts