Indian Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Man ir kods: <ul> <? $dir=opendir("r/"); $i = 1; while(($fails=readdir($dir)) !=false){ if($fails!='.' && $fails!='..') { ?><li><?=$fails;?></li> <? if($i == 0) { } $i++; } } ?> </ul> Šis kods sastādīs sarakstu ar "r" mapes esošiem failiem. Jautājums sekojošs, kā var panākt, lai tos rezultātus rāda pa lapām. Pieņemsim, 10 faili vienā lapā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Man domāt, ka vienīgais risinājums būs cikla laikā mest failus masīvā, tad izvadīt pirmos kautkādu skaitu failu, atkarībā no failu skaita lapā un atvērtās lapas. Un tad jau arī aprēķināt cik lapām jābūt un izvadīt lapu sarakstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted July 4, 2008 Author Report Share Posted July 4, 2008 Man vēl viens jautājums! Kā var izdarīt lai viņš tos failus sortē pēc pretējā alfabēta(Z-A,9-0)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Ielasi failu nosaukumus vispirms masīvā un tad, izmantojot iebūvētās PHP kārtošanas metodes, sakārto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted July 4, 2008 Author Report Share Posted July 4, 2008 parādiet man piemēru, par to masīvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Iedod piecus latus, tad varbūt arī parādīsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted July 4, 2008 Author Report Share Posted July 4, 2008 Iedod piecus latus, tad varbūt arī parādīsim. saki konta numuru Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 <ul> <?php $dir=opendir("r/"); //$i = 1; $masiivs = array(); while(($fails=readdir($dir)) !=false){ if($fails!='.' && $fails!='..') { $masiivs[] = $fails; ?><li><?=$fails;?></li> <? //if($i == 0) { } //wtf ? //$i++; } } rsort($masiivs); foreach($masiivs as $file) echo "<li>{$fails}</li>"; ?> </ul> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted July 4, 2008 Author Report Share Posted July 4, 2008 Liels Paldies!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts