Jump to content
php.lv forumi

Vajag skriptu?


Risinajums

Recommended Posts

Vai tev ir situācija, ka tev vajag kādu skriptu? Tev nepieciešama kāda konkrēta funkcija vai arī vesels masīvs kods? Droši dod zināt man uz http://tilts.dobele.lv Sadaļā pieprasījumi! Agrāk vai vēlāk pēc tava apraksta vadoties tiks izveidots kods, kuru būs iespējams nokačāt.

Kodi būs pieejami 2 veidos. Ar komentāriem un paskaidrojumiem vai šifrētā veidā.

Link to comment
Share on other sites

Piedāvājums liekas ideāls - galvenais, nekur nav nekāda āķa! Derētu tagad dibināt uzņēmumu. Tikko ir kāds piedāvājums no klientiem, tā Risinajums to žigli uzkodē un atsūta download linku. Bizness varētu iet griezdamies :)

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, laikam aizmirsi pastāstīt par to maksāšanu. Ja jau tas nav gluži par velti, tad uzreiz gribētos mazliet vairāk informācijas:

 

1) Vārds un kontaktinformācija (Lai nesanāk, ka programmēšanu jāuztic anonīmam tipam, kuru vajadzības gadījumā nevar sazvanīt vai atrast.)

 

2) Pieredze un specializācija (Tiešām vari uztaisīt JEBKURU skriptu? Ja nevari, varbūt ieliec informāciju par to, lai cilvēki lieki nepūlas rakstīt specifikācijas projektiem, kurus nespēsi pacelt.)

 

3) Informācija par to, kas notiek ar iesūtītajām specifikācijām (tā kā līgums par informācijas neizpaušanu ar Tevi pirms sūtīšanas nav noslēgts, tad neizslēdzu iespēju, ka Tu varētu idejas/specifikācijas izmantot pats savām vajadzībām.)

 

4) Visbeidzot, cenas. Iespējamajiem klientiem tā kā varētu būt interesanti uzzināt, kā cenas tiek veidotas (piemēram, samaksa par stundām/mēnešiem/gabaldarbs) PIRMS specifikācijas sūtīšanas.

Link to comment
Share on other sites

Nu re, tev ari pieleca... :) Nospiezot uz pogu ieteicams, lai pasam ir ari paypal akounts... Un tad viss notiek... :)

 

 

Eu - tas ir vispār labi! Es aizsūtu aprakstu man vajadzīgajam skriptam, un Tu man vēl pāris latus ieskaiti manā PayPal kontā! Tas gan ir altruistiski! ;)

Link to comment
Share on other sites

Notice: Undefined index: v in /data/virtual/tilts.dobele.lv/index.php on line 34

Warning: main(.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/virtual/tilts.dobele.lv/index.php on line 34

Warning: main(): Failed opening '.php' for inclusion (include_path='.') in /data/virtual/tilts.dobele.lv/index.php on line 34

 

Šitas sevišķi iedveš uzticību kodera prasmei :D IMHO, tūlīt visi rikšiem ar pasūtījumiem skries...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...