xmas12 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Tātad šeit rakstu par sms shop kuram man ir viena lieta vajadzīga viens kodiņš! Man perkot kadu failu ir jaizvēlās sākumā kuru preci gribi pirkt noverot http://ally.oo.lv/s un ir izvēlnīte ar precēm. Un man ir vajadzīgs skripts kad izvēlnē jebkurai precei var noladet savu failu nevis visam precem vienu failu! Ludzu izpalīdzat. Kods: <html> <body> <style type="text/css"> body { font-family: Tahoma, "Lucida Grande", 'Trebuchet MS', verdana, arial, sans-serif; font-size: 12px;background-color:#C0C0C0; } img { border: 0; } table { text-align: left; } a:visited { color: #333; } input { margin-left: 5px; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px; background: url(images/inpbg.jpg); border: 0; padding: 2px; border: 1px solid #b6b6b6; font-size: 10px; } </style> <center> <b><h2>INFO</h2></b><br><br> </center> Lai nopirktu failu sūti "NTP95" uz numuru "157" un pēctam iegūto kodu ievadi zemāk lauciņā,<br> tev ir jaaspakatas faila nummurs un zemāk lauciņā jāizvēlas viņš( rakstits pie apraksta katram failam. FAILS1, FAILS2 utt.) <br> <br> <br> <br> <br><center> <form method="POST" action="smscw.php"> <b>Izvēlies faila nummuru un ievadi zemāk lauciņā kodu</b><br><br /> <select name="prece"> <option value="1">PRECE1</option> <option value="2">PRECE2</option> <option value="3">PRECE3</option> <option value="4">PRECE4</option> <option value="5">PRECE5</option> </select><br> <input name="kods" type="text" /><br /> <input type="submit" name="submit" value="Nopirkt" /> </form> </center> </body> </html> Un vajag labot manliekas šeit pie izvēlnītes <select name="prece"> <option value="1">PRECE1</option> <option value="2">PRECE2</option> <option value="3">PRECE3</option> <option value="4">PRECE4</option> <option value="5">PRECE5</option> </select><br> <input name="kods" type="text" /><br /> Lūdzu palīdzat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4F Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 diezvai kas tev te rakstīs vnk tā :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 diezvai kas tev te rakstīs vnk tā :D man ļoti vnk vajag tad man shop lielākā un grūtākā daļa būs izdarīta! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4F Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 nu tad samaksā naudu kautkam un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 nu tad samaksā naudu kautkam un viss ja butu samasātu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts