capsx Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 DEFINE('def_aaa', 'kaukas'); $asd = 'aaa'; $var = def_$asd; vot kaa uzraxtiit, lai $var buutu define def_aaa, itkaa buutu raxtiic $var = def_aaa, aka $var = 'kaukas' ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 php.net/constant Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Kam tādas perversijas vajag lietot... Tam ir izgudroti asociatīvie masīvi. $def = array("aaa" => "kautkas"); $asd = "aaa"; $var = $def[$asd]; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 tieši tā, `nezināt savu konstanti` ir vnk muļķīgi. Tam domāti masīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capsx Posted June 19, 2008 Author Report Share Posted June 19, 2008 nu uztaisju es savaadaak: $table[$module_name] = $module_sql_name; $_SESSION['table'] = $table; $this->table = $_SESSION['table'][get_class($this)]; andrisp atbildeeja, bet juus saakat maaciit kas un kaa jaadara ir dazhreiz lietas, ko uz sitiena nevari iedomaties, kaa atrisinaat, bet interesee, kaa to var realizeet un tavaa vietaa bubu es buutu vienkarshi ieteicis lietot array, nevis uzreiz bljaut par perversijaam - tu taksh nezini kapeec bija domaats taisiit tieshi taa un nevis taa kaa tu domaa, ka buutu labaak ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Nezinu kā tev, bet man paļaušanās uz dinamiskiem mainīgo/konstanšu vārdiem asociējas ar perversijām. Gandrīz visās normālās skriptošanas valodās ir pieejami asociatīvie konteineri. Tāpēc neredzu vajadzību tādam kodam kā tu tur augšā rakstīji. Ok, ir daži izņēmumi, bet whatever nevajag ar tiem aizrauties. Piemēram, Python'ā visi mainīgie by default ir pieejam attiecīgā redzamības apgabala asociatīvajā vārdnīcā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capsx Posted June 19, 2008 Author Report Share Posted June 19, 2008 cik nu dinamiski - no laika gala man tika settingi taisiiti kaa konstantes, nevis kaa arrayi zinu, ka citi lieto taa un shitaa, bet katrs lieto taa kaa vinham labaak cik nu pareizi vai nepareizi, peec standartiem, tas jau ir cic jautaajums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts