Ugga Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 pastāstiet ko nozīmē cikla dziļums? parādiet kādu piemēru? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamster Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 emm... nezinu vai pareizi sapratu, nu bet manā uztverē tas ir ~ tā: <? for($i=0;$i<100;$i++){ // Sekls cikls :) for($b=0;$b<50;$b++){ // Jau dziļāks for($c=0;$c<20;$c++){ // Dziļš } } } ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted April 21, 2004 Author Report Share Posted April 21, 2004 es arrii taa domaaju, bet vai saakuma cikls arii iet tajaa dziljuma kopskaitaa? piem. for (bla) for (bla) Cik tur ir dziljsh cikls 1 vai 2? cik te? piem. for (bla) for (bla) for (bla) 2 vai 3 vai 1? veel radaas jautaajums kas ir saakuma nosaciijumi un kas beigu nosaciijumi? ciklus rakstiit es maaku,bet uz papiira uzrakstiitais mani biedee! :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 (edited) 2 3 http://www.liis.lv/nps/nps3.html http://www.liis.lv/nps/nps4.html Sākuma nosacījums - ja vēl pirms cikla ķermeņa izpildes notiek pārbaude (iekš Pascal while) (iekš PHP while(expr){ }); Beigu nosacījums, ja pārbaude notiek pēc cikla ķermeņa izpildes (iekš Pascal repeat.. until) (iekš PHP do { } while(expr) ); Atšķirība - cikla ar beigu nosacījumu ķermenis garantēti izpildās vismaz vienu reizi. Edited April 21, 2004 by Aleksejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted April 21, 2004 Author Report Share Posted April 21, 2004 2 buus tad ja vienaa ciklaa buus veelviens un 3 tad ja vienaa ciklaa buus otrs un otraa trešs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 (edited) Tieši tā. Edited April 21, 2004 by Aleksejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted April 21, 2004 Author Report Share Posted April 21, 2004 skaidrs! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts