Jump to content
php.lv forumi

firefox input crash


localhero

Recommended Posts

Ir input laiks, ievadot laukā vērtību(id) tiek veikts AJAX pieprasījums un apakšā parādās informācija par id(vards, uzvards, masinas numurs). Ievadot ar svītru koda lasītāju id(nolasot id no svitrkoda) AJAX pieprasijums Firebuga paradas sarkans un nekas nenotiek, ari ar roku ievadot atrak uzkaras, savukart ievadot lenak vis ok.

Tas uz FF un IE vis strada. Varbut kads ir sastapies ar lidzigu problemu ?

Uzliku FF 3.0 RC1 ari strada(FF 3 nevaru lietot jo ne ta attelojas dazhi lauki).

Edited by localhero
Link to comment
Share on other sites

tev gadījumā nav uz tā input lauka onchnage events un tas nespēj pietiekami ātri strādāt kad atri notiek datu ievede ātra, un par lasītāju moš tur kaut kādi eventi saiet šķērsām, jo nolasot svītru kodu lasītājs nospiež tākā ENTER, uztaisi tā, uzliec eventu tam input laukam uz ENTER nospiešanas.

 

PS. kas par svītru kodu lasītāju?

 

edit: tā arī ir

onkeyup="sameklet(this.value)"

viņš jau tev meklē tiklīdz tu atlaid tausiņu, bet svītru kodu lasītājs nesaprot tādu onkey up, vajag kaut kā textbox_change, jo tad arī pec svītru koda nolasīšanas notiks meklēšana, jo tiks kaut kas izmainīts, var arī tā likt, bet ja tiks izmanots svītru kodu lasītājs var arī sataisīt ecentu uz enter nospiešanu, bet tad ir jāņem ārā ontext_change, jo tad meklēšana izpildīsies divas reizes :) ...

Edited by Sasa
Link to comment
Share on other sites

Sasa --> Pats saprati, ko pateici?

 

Mana doma par risinājumu ir tāda, ka nevajag pie katras podziņas nospiešanas pieprasīt datus. onkeyup eventā liec funkciju, kas noreseto timeout, ja tāds ir un uzliek jaunu timeout, kas izsaukt funkciju, kas ar ajax pieprasīs datus.

Link to comment
Share on other sites

Izklausās, ka toč bik pa ātru tie pieprasījumi lido. Kā tur bija (slinkums tagat googlēt) - vienlaicīgi uz vienu domēnu cik ajax pieprasījumus var taisīt? Tur atšķīrās IE un Mozilla. Liekas, ka uz mozillām ka tik nebija divi?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...