Jump to content
php.lv forumi

Kretīns


Fatalis

Recommended Posts

Par cik kādas zināmas personas kretīnismam nav robežu, atbilde uz nu jau neeksistējošu ierakstu.

 

Nespitējies.. :)

Kāda nekaunība! Pats par sevi, ka akas vardei plašu jūru nezināt, bet tava iedomība mani aizskar.

 

The World Wide Web Consortium (W3C) comprises a consortium that produces standards — "recommendations", as they call it — for the World Wide Web. Tim Berners-Lee, the original creator of the HTTP (HyperText Transfer Protocol) and of HTML (HyperText Markup Language) which form the basis of the Web, heads the Consortium.

 

A standard goes through the stages Working Draft, Last Call, Proposed Recommendation and Candidate Recommendation. It ends as a Recommendation. The Consortium leaves it up to manufacturers to follow the recommendations. Many do.

Protams, ka nevienam internetā nevar neko uzspiest, un izvēle paliek pašu cilvēku ziņā. Ja tu gribētu, tu varētu savu sūda saitu taisīt ar MSHTML 6.0 vai akmens laikmeta HTML 2.0, vai varbūt piecus gadus veco HTML 4.01, un pie tā justies kā vislielākais progresists. Bet es tev pateikšu vienu lietu: manuprāt, tu esi ne tikai atpakaļrāpulis, bet arī iedomīgs muļķis. Strīdēties ar tevi ir kā strīdēties ar dārzeni, jo tu pat ābeces patiesības nezini, turklāt no dotās informācijas nespēj izlobīt vairāk par pāris vārdiem.

 

 

Tātad, W3C ir standartu organizācija, bet formāli savus atvērtos standartus sauc par rekomendācijām. Ja tu domā, ka es nesaprotu par ko runāju, lasi šeit:

 

http://www.456bereastreet.com/lab/developi..._web_standards/

http://en.wikipedia.org/wiki/W3c

http://maxdesign.com.au/presentation/benefits/

http://webstandardsgroup.org/standards/

http://www.adaptivepath.com/publications/e...ives/000266.php

http://www.csszengarden.com/

http://www.maccaws.org/kit/primer/

http://www.webstandardsawards.com/about/

 

Pretējā gadījumā, turpini demonstrēt savu neticamo kompetences un veselā saprāta trūkumu, bet es uz to vairs neskatīšos.

Edited by Fatalis
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...