ntw Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 (edited) Lieku bilžu galerijas skriptu uz apaci virsū, saņemu Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /var/www/imup/includes/functions_base.inc.php on line 153 Warning: mkdir() [function.mkdir]: No such file or directory in /var/www/imup/includes/functions_base.inc.php on line 153 Warning: mkdir() [function.mkdir]: No such file or directory in /var/www/imup/includes/functions_base.inc.php on line 153 Fatal error: Could not move or copy uploaded files to the user files directory. Check directory permission! 150 function make_dir ($p, $m = 511) 151 { 152 $o = umask (0); 153 $r = mkdir ($p, $m); 154 umask ($o); 155 return $r; 156 } Linux ubuntu. Visu ko samēģinājos ar premišeniem, ir gan chown www-data , gan 777 chmod. Kur ir problēma es gan nevaru saprast. Noteikti ka kaut kur konfigurācijā vai kur citur. Eh. Problēma ir ar mkdir... kā piedabūt pie dzīvības ? ( php5, safe mode 0 ) Edited May 13, 2008 by nTw
andrisp Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Parādi tās rindiņas, kas ir atbildīgas par make_dir() izsaukšanu.
Grey_Wolf Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Lai parliecinatos ka ar permicijam viss kartiba ... uzraksti mazinju skriptu kursh izveido direktoriju, faktiski palid vienu pashu to make_dir()... un tikai pec tam mekle bugus pasha lielaja skripta .....
ntw Posted May 13, 2008 Author Report Posted May 13, 2008 (edited) Okay. Pamēģināšu vispirms ar parastu mkdir.... Edit: Nuu....Nesanāk nekas man. Tātad problēma ir pie premišeniem. Kā labot ? Nav ideju pagaidām... visu itkā esmu izdarījis. Edited May 13, 2008 by nTw
Recommended Posts