ntw Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) Lieku bilžu galerijas skriptu uz apaci virsū, saņemu Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /var/www/imup/includes/functions_base.inc.php on line 153 Warning: mkdir() [function.mkdir]: No such file or directory in /var/www/imup/includes/functions_base.inc.php on line 153 Warning: mkdir() [function.mkdir]: No such file or directory in /var/www/imup/includes/functions_base.inc.php on line 153 Fatal error: Could not move or copy uploaded files to the user files directory. Check directory permission! 150 function make_dir ($p, $m = 511) 151 { 152 $o = umask (0); 153 $r = mkdir ($p, $m); 154 umask ($o); 155 return $r; 156 } Linux ubuntu. Visu ko samēģinājos ar premišeniem, ir gan chown www-data , gan 777 chmod. Kur ir problēma es gan nevaru saprast. Noteikti ka kaut kur konfigurācijā vai kur citur. Eh. Problēma ir ar mkdir... kā piedabūt pie dzīvības ? ( php5, safe mode 0 ) Edited May 13, 2008 by nTw Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Parādi tās rindiņas, kas ir atbildīgas par make_dir() izsaukšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Lai parliecinatos ka ar permicijam viss kartiba ... uzraksti mazinju skriptu kursh izveido direktoriju, faktiski palid vienu pashu to make_dir()... un tikai pec tam mekle bugus pasha lielaja skripta ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted May 13, 2008 Author Report Share Posted May 13, 2008 (edited) Okay. Pamēģināšu vispirms ar parastu mkdir.... Edit: Nuu....Nesanāk nekas man. Tātad problēma ir pie premišeniem. Kā labot ? Nav ideju pagaidām... visu itkā esmu izdarījis. Edited May 13, 2008 by nTw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts