Jump to content
php.lv forumi

echo "summa"


atari

Recommended Posts

Tāds sīkums priekš Jums vien būs. Būtu vajadzība biku sajaukt pēdas, lai teiksim lietotāja id vērtība iekš datubāzes nesakristu ar to ko redzēs uz "ekrāna" (ir tāda vajadzība, lai būtu redzams), tātad: echo $row->id; un vajadzētu teiksim id+10*7+19 un tātad uz "ekrāna" , ja id datubāzē piem. ir 5, 94. kā un kas šeit jāpalabo echo $row->id;

Paldies.

Edited by atari
Link to comment
Share on other sites

Tu gribi teikt, ka tā ierakstīt iekš koda (...id+10*7+19 ). Tas vajadzīgs lai lietojot meklētāju nevarētu pēc id uzzināt citus datus no datubāzes teiksim Tev ir lietotājs Centis Ūbele ar id=5, tad lai domā , ka vinja id=94, tīri tā pa vienkaršo man vajag, nekas nopietns zem ta visa nav.

Link to comment
Share on other sites

Mjā - problēmai pieej pilnīgi no nepareizas puses. Ja tu negribi, lai jūzeris tiek klāt, piemēram, cita jūzer profilam, tad nevis mēģini maskēt ID, bet gan vienkārši kodā iekodē, ka jūsera profilu var apskatīt tikai viņš un vienīgi viņš nevis kāds cits.

 

Un vispār - kāds tolks no redzama ID, kurš tāpat neko nenozīmēs.

Link to comment
Share on other sites

Nu ir vajadzīgs un viss, tur nekāds sakars ar profiliem nav, lai izprastu to speciali Tev varu paskaidrot tolku, kam vajadzīgs ID, iedomājies sludinājuma dēli, kur nedrīkst būt redzams vārds un uzvārds, kas ir sludinajumā kā nepieciešamais lauks, visiem, dažiem utt., bet tā vietā visi skaisti redz sludinājuma ID un pēc tā vadās. Lūdzu, tik gūti uzrakstīt, kā man pareizi uzrakstīt to pieskaitīšanu?

Link to comment
Share on other sites

Tu gribi teikt, ka tā ierakstīt iekš koda (...id+10*7+19 ).

Tu gribi teikt, ka pats to nepamēģināji, pirms jautāt? Kas šis forums pārvērties par php koda izpildīšanas un debugošanas online tūli?

Link to comment
Share on other sites

A kāpēc tev liekas, ka ar iekavām ir pareizāk nekā bez ?

pirmas klases matematika ... Reizinasana Izpildas pirma Ja vien netiek izmantotas iekavas kas norada citu kartibu ... Vai tad to biji palaidis garam ?

---

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...