Mikijs Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Sveiki, esmu nonacis nesaprasana. Izmantoju Postaci Webmail (PHP). Šis webmails, tā pat kā citi zināmiem e-pasta klienti webā izmanto "Mime_Mail" bibliotēku. Līdz šim nebiju ievērojis vienu nepilnību, kuru vēlētos labot, jo tas kļūst kaitiņoši. - Sastādot e-pastu es norādu saņēmēju, tematu, tekstu un pielikumus. - Vēstuli nosūtot saņēmēja galā parādas vēstule, temats, teksts un pielikumi, bet teksta veidā Shēma ir aptuveni šāda From: test@localhost Subject: test msg ----------------------------------------------- My msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst my msg tekst ----------------------------------------------- Un seit radas manu pielikumu saturs Kā lai es dabūnu lai man netiktu rādīts šis saturs ? Lūk vizuāls paraugs Un šeit varu vēl ielikt kā tiek pievienoti attačhi un klases sadaļu kur ir par atačiem. fails1.php while ($file = readdir($handle)) { $idvar = strstr($file,$ID); if ($idvar) { $attachedfile = $file; $attach_name = substr($attachedfile,6); // Find the MIME type from th extension... $tersname = strrev($attach_name); $dosya_isim = stristr($tersname,"."); $lenisim = strlen($dosya_isim); $extension=trim(strtolower(substr($attach_name,$lenisim))); $mime_type = "application/octet-stream"; $dbq = $db->execute("select mime_type from tblMIME where mime_ext = '$extension'"); $mime_type = $dbq->fields['mime_type']; $dbq->close(); // adding the attachments. $fd = fopen($attach_directory . $file, "r"); $data = fread($fd, filesize($attach_directory . $file)); fclose($fd); $size = $size + filesize($attach_directory . $file); $size = round(($size/1024)); $mail->add_attachment($data, $attach_name, $mime_type); } } Fails2.php - Mime Blibliotēka function add_attachment($message, $name, $ctype) { $this->parts[] = array ("ctype" => $ctype, "message" => $message, "encode" => $encode, "name" => $name); } function build_message($part) { $message = $part[ "message"]; $message = chunk_split(base64_encode($message)); $encoding = "base64"; return "Content-Type: ".$part[ "ctype"]. ($part[ "name"]? "; name = \"".$part[ "name"]. "\"" : ""). "\nContent-Transfer-Encoding: $encoding\n\n$message\n"; } function build_multipart() { $boundary = "b".md5(uniqid(time())); $multipart = "Content-Type: multipart/mixed; boundary = $boundary\n\nThis is a MIME encoded message.\n\n--$boundary"; for($i = sizeof($this->parts)-1; $i >= 0; $i--) { $multipart .= "\n".$this->build_message($this->parts[$i]). "--$boundary"; } return $multipart.= "--\n"; } Būtu ļoti pateicīgs ja kāds varētu palīdzēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Man liekas, ka tu nekādi nevarēsi ietekmēt kā saņēmēja pasta klients izrīkojas ar attačmentiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted May 6, 2008 Author Report Share Posted May 6, 2008 (edited) Njam ta varetu but, bet tomer ka lai to kaut vizuali bet noversh?, jo piemeram ja es sanjemu .RAR tad labak neiedomaties kass tur sarakstits. un E-Pasta klients tiek lietots starp visadam personam kuram vajadzigs Clean e-pasts Edited May 6, 2008 by Mikijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 bināros failus e-pasta klients visticamāk necentīsies attēlot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted May 6, 2008 Author Report Share Posted May 6, 2008 AndrisP es saņēmu meilu kurā bija "image.JPG, archive.rar, archive.zip, archive.tar, textmsg.txt, mail.php, sql.sql" un pati vestule bija ar 1 teikumu "Hello World" E-Pasts uzradija visus attachus lejupieladejama veida un "Pievienotus vestulei lasama veida" visus tos keburus utt.. ka tos keburus novakt? Ja velies iedod savu meilu un varu parstutit paraugam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Tev tieši tas webmails rāda visus attačmentus vai arī citi e-pasta klienti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted May 6, 2008 Author Report Share Posted May 6, 2008 Inbox.lv - rāda pielikumus "unnamed", bet nerāda to saturus un rāda pašu vēstuli "unnamed" pielikuma veidā mikijs@c4.lv - rāda pielikumus un rāda saturus (tas nav labi) Gmail.com - rāda pielikumus, nerāda to saturus (tas ir labi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Apaskati normāla e-pasta ar attačmentiem (tādu, kurš izskatās tā kā gribi) sourci - visus headerus un saturu. Salīdzini to ar to e-pasta sourci, kura nepatīk kā izskatās. Un pameklē atšķirības. gmail.com btw, ja attačā ir .txt fails, tad rāda visu .txt faila saturu vēstules tekstā nevis rāda .txt failu kā pielikumu (varbūt tagad kautkas mainījies, bet pirms dažiem mēnēšiem vēl bija šitā). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts