Ugga Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 jautaajiens kur var dabuut phpmy admin latvieshu valodu?es maajaas pac pa druskai saaku tulkot lai veelaak vieglaak saprast,bet laiks ir daargs. sakaamais manupraat (bubu) phpmyadmin ir labaaks par mysqlcc jo man mysqlccentraa negaaja latvieshu burti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 nez, man normaali lv burti raadaas/vadaas iekshaa. ja tev windowsaa nav normaali pieinstaleeta lv valoda, tad arii tajaa mysqlcc lv burti diez vai normaali ies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 nu tur vinsh ir tur ir PHPmyadminc latvieshu valodaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamster Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 jautaajienskur var dabuut phpmy admin latvieshu valodu? Oficiālajā lapā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 man nav aarzemnieka un un XP kaa unicode ir russian tapeec man vajag myadmin latvieshu versiju, jo savaadaak ieliekot DB mikstinaajumu nav ir tikai kjeburi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 par to sarkano luksaforinju kad es vinu iesleedzu un vinhs paliek zalsh vinhs pats izsledzas un paliek sarkans :( ko lai daru?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Paskaties, kas rakstās mysql error logos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 nu kr4 ir taa uzinstaleju appservu bet vienalga kautkadi gljuki tagad neiet tie "luksafori" pati doma man ir uztaisiit mysql datubaazi un iemest phpbb2 forumu!! plzz paliigaa logi naw tam appservam!! mysql dokumentos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Es tev nocitēšu tava teksta fragmentus, kurus es nu galīgi nesaprotu: "tagad neiet tie luksafori", "pati doma man ir uztaisiit mysql datubaazi", "mysql dokumentos". Padomā kārtīgi, ko tu gribēji teikt, un uzraksti to pašu lietojot vispārīgi pieņemtās interpunkcijas zīmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Es tev nocitēšu tava teksta fragmentus, kurus es nu galīgi nesaprotu: "tagad neiet tie luksafori", "pati doma man ir uztaisiit mysql datubaazi", "mysql dokumentos". Padomā kārtīgi, ko tu gribēji teikt, un uzraksti to pašu lietojot vispārīgi pieņemtās interpunkcijas zīmes. 17429[/snapback] pienjemu ka tas bij domaats taa: "tagad neiet tie luksafori" - vinjam jau ir palaists vairaakas reizes ieprieksheejo neaizverot :) (vai ari ivienkaarhsi kljuuda ar daudzskaitlaj formas lietoshanu) "pati doma man ir uztaisiit mysql datubaazi" - parasti iesaakumaa nav izpratnes par to kas ir datubaazes, serveris u.t.t lielaakoties shos abus uzskata kaa vienu. "mysql dokumentos" - cilveeks domaa ka logfaili ir kautkas liidziigs helpfailiem ko var atrast starp mysql dokumentiem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 nu ir ta man ir tas luksafors ko tu teici un man vinhs ir sarkans bet vajg but zaljam. kad iesledzu lai vinsh butu zaljsh vinsh paliek sarkans(automatiski). ka jau teicu man ir appserv un tur ir ieksha gan apche,gan php,gan vina bralis mysql kursh man nezkapee neiet un 3kart mysql dokumenti bija domati vieta kur uzglabajas mysql!! cerams ka visu saprataat ludzu palidziet man ar to luksaforu!!un man naw vini vairaaki saslegti iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 CSN bija punkts kas aizliedz patvaligi regulet satiksmi, domaju ka tapec tie luksafori tev sledzas aaraa. un vispar labak ar luksaforiem nespelejies, atbrauks `milicis` un uzliks sodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einars Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 blame ja esi no cg.image.lv, tad weba tu esi galigs **** B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destructor Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 iisteniibaa man uz xp arii nestarteejas mysql - uz win2000 bez probleemaam - uz xp liec net start mysql - paraada starting tad started. bet taa arii reaali nepalaizas. ar mysqladmin a nevar piestarteet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 nu net start ja viņš _ir_ piereģistrēts kā serviss. bet ja nevienu reizi nav sanācis godam palaist tad no kā viš laidīsies ar net? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts