Jump to content
php.lv forumi

Atstarpe, kā to labot?


tk1
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Mani ši problēma māc jau kādu laiciņu, es html kodu cenšos veidot diezgan saprotami un pārskatami, bet tas rada tādu, kā kļūdu visā lapā!

http://www.btserv.org/sc/temp.page.php - šeit norādītais header un bodys tagi ir šķirti ar mistisku atstarpi. Vai to var labot?

 

Paldies jau iepriekš!

Edited by tk1
Link to comment
Share on other sites

Pieliec tai bildei stilu display:block; Tas atrisina it kā to atstarpi.

Pielabo arī id="heder" uz id="header" (tas gan neko nemaina, tikai liekas, ka tur ir typo)

un otrs variants - var arī to header uzlikt height:328px; jeb bildes augstumā.

Tā atstarpe tiešām izskatās ļoti mistiska.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...