Jump to content
php.lv forumi

css tikai pie noteikta atributa


cucumber

Recommended Posts

Manuprāt pilnīgi stulbs uzskats neatbalstīt IE6 jo tas ir vecs. Ne jau programmētājs diktē tirgus nosacījumus, bet gan lietotāji, kuriem vajag lai strādā,kuriem neinteresē ko programmētājs atbalsta vai kas viņam patīk, un kuri nesaprot kapēc viņiem jāapgreido savs IE6, citas lapas tak iet :) labi strādā tas, kas pielāgojas klientam un tirgus nosacījumiem un apstākļiem.

Nevajag attaisnot slinkumu vai nezināšanu ar "veco IE6" ;)

Edited by NiTrino
Link to comment
Share on other sites

bubu, bet ir atšķirība - lietotājam nevienam nav jātaisnojas. :) Ja viņam tā lapa neies - viņš to nelietos. Cietīs lapas īpašnieks. Un kā tev liekas, kam pēc tam būs jāattaisnojas par to, ka lapa 30-40% lietotājiem neiet ?

 

Un profesionālim griezējam tiešām 99% gadījumu nevajadzētu būt problēmām nodrošināt normālu saderību (+/-) arī ar veco IE6. Tā kā, ja cilvēks te svaidās ar apgalvojumiem, ka IE6 ir vienkārši un brutāli jāignorē, tad nu skaidrs, ka vienkārši viņam trūkst pieredzes un zināšanu. No offence.

Link to comment
Share on other sites

Ko ta pēkšņi tā domas mainīji ? :)
Ko es mainīju? Lapas sākumā aprakstītā problēma neizskatījās pēc konkrēta lietojamības apdraudējuma, drīzāk kaut kāda dizainiska figņa.

 

Tā kā, ja cilvēks te svaidās ar apgalvojumiem, ka IE6 ir vienkārši un brutāli jāignorē, tad nu skaidrs, ka vienkārši viņam trūkst pieredzes un zināšanu. No offence.
Es nesaku, ka jāizmet balta lapa ar "upgrade to IE7 before visiting our page", bet katru sīku mēslu nevajag salāgot, ja vien kopumā viss vairāk vai mazāk darbojas, un lapu var lietot ( un to parasti var, ja tā ir vienkārši sataisīta pēc standarta priekš Operas, FF un +/- arī IE7 ). Laiks iet uz priekšu, jābūt progresam, nevajag stāvēt uz vietas - tāda sēņošana vienkārši bremzē visādu jaunu un labu fīču attīstību.
Link to comment
Share on other sites

Es nesaku, ka jāizmet balta lapa ar "upgrade to IE7 before visiting our page"

 

Kavacky, ļauj man tevi citēt:

Un kā vēl viņus piespiest lietot, ja ne parādot vidējo pirkstu caur IE6 logu ar norādi uz DL IE7 PLS?

 

A kāpēc sākotnēji tā cīkstējies pretī, kad teicu +/- tieši to pašu, ko tu saki šobrīd ?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...