Jump to content
php.lv forumi

Vietas.lv meklē WEB koderi


www.vietas.lv

Recommended Posts

Pietiekami labam koderim uz pilnu slodzi solam Ls.500...600 uz rokas pēc mēnesi ilga pārbaudes laika.

Attalgojums tiek precizēts atkarībā no pārbaudes laikā atstātā iespaida.

 

- Koderis mūsu uzņēmumā būs vienīgais. Tāpēc jābūt pietiekami pieredzējušam atjautīgam un universālam.

- PHP, MySQL un xHTML vajadzētu teicamā līmenī.

- Javascript, AJAX, Flash ActionScript, u.c zināšanas un radoša pieeja tiek uzskatītas par priekšrocību.

- Vietas.lv nelielais un pozitīvais kolektīvs ir sava resursa fanāti, tāpēc, par priekšrocību tiek uzskatīta arī pietiekama interese un par konkrēto sfēru, nevis sauss izpildījums.

- Komunikablitāte ir obligāta :) Tā ir vieglāk strādāt un saprasties.

- Nenopietni un neizlēmīgi "lēkātāji" šo sludinājumu var ignorēt.

 

SIA "Vietas" ir dibināts 2004. gadā ar mērķi radīt informatīvi bagātīgu Latvijas ceļvedi internetā, kas jebkuram lietotājam būtu pieejams par brīvu.

Par Vietas.lv priekšrocību tiek uzskatīta plaša ģeografiskā informācija, kurai nav analogu Latvijas internetā. kartes.vietas.lv

Paralēli tiek uzturēti mazāki projekti un ir idejas citiem apjomīgiem projektiem, kuros, lojāla kodera papildus stimulam, piedāvāsim partnerību.

 

Mēs atrodamies Rīgas centrā, bet gada laikā ir doma pārvākties drusku projām no centra Purvciema, Teikas vai Čiekurkalna virzienā.

Kodera darbs paredzēts uz vietas - ofisā ar "bīdāmu" grafiku. Pilna slodze paliek pilna slodze. Uzdevumi nebūs jāgaida - tie stāv garā, neizsīkstošā rindā :)

Spējam novērtēt atdevi un uzcītību ar bonusiem un prēmijām.

 

Jautājumus vai pieteikumus ar CV un portfolio var sūtīt uz janx[at]vietas.lv

 

print_header_lat.gif

Edited by www.vietas.lv
Link to comment
Share on other sites

Izklausās jau labi, bet manuprāt nevisi "Pro coderi" var vai gribētu uz Rīgu braukt. Tākā atkal šeit lomu spēlē Latvijas centrs, a ko darīt tiem, kas piem kādā Ventspilī, Liepājā vai Daugavpilī dzīvo, mācās utt... ?

Link to comment
Share on other sites

Tur es tev piekrītu, darbs jau nebūtu slikts, tikai ja nedzīvo Rīgā, tad iespējas tev galīgi švakas. Piem web koderiem Liepājā vispār nav ko darīt, ja nu vienīgi kaut kā pats visu privāti veic, nevis strādā kaut kādā firmā, kuras ir tikai pāris, varbūt tikai kādas 2 firmas.

Link to comment
Share on other sites

Patiesībā Liepājā nav nemaz tik traki ar iespējām... vienīgā problēma - jābūt labam programmētājam. Uz amatu "jaunākais programmētājs" gan vakances pamaz - vajag lielu veiksmi. Piekrītu - uzsākt karjeru nav viegli...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

es šaubos, ka par tādu naudu var kādu atrast. būvniecības veikala konsultants saņem sākot no 500, bez iepriekšējas darba pieredzes. tāpēc cieniet sevi un nevajag dempingot cenas, pēc tam darba devējiem liekas, ka var atrast lētus programmētājus un tad cietis arī pārējie.

vispār būtu forši, ja būtu arodbiedrība. es piemēram esmu gatavs no savas algas maksāt 20 latus tai attīstīšanai (vai vairāk, nav ne jausmas cik vajag).

arodbiedrība varētu pildīt dažādas funkcijas:

aizstāvēt darbiniekus, ja kāds ofiss tevi pamet (vai piečakarē), tad no biedrības neviens tur vairāk neiet strādāt.

darbinieki strādātu tikai sākot no 700 latiem.

 

man liekas būtu ļoti liels labums. ja tu paliec bez darba, tad aizej uz biedrību un tev uzreiz ir piedāvājumi, nav vajadzības meklēt. par gandrīz visiem ofisiem būtu pieejama informācija, ko izklāsta biedri (algas, apstākļi, attieksme).

un darba devējam labums, viņš pieprasa darbiniekus un uzreiz visi to zina, ka tiek meklēti kadri.

piemēram man tagad iedeva parakstīt līgumu, bet tur drākoniski noteikumi. un es nezinu ko man darīt. ja būtu biedrība, tad šis te problēmas nebūtu.

Link to comment
Share on other sites

kavacky tu laikam nesaproti. es esmu strādājis tādā ofisā, kuru nevienam neieteiktu, un man ir ļoti žēl, ka uzpērkas programmētāji arī pēc manis. es negribu lai attīstās blēži, krāpnieki, kapeiku pisēji un sadisti. Tev patīk, kad piesola 1000 pēc 3 mēnešu pārbaudes laika, un pēc tam atlaiž aizbildinoties ar lēto atmazku. man nē. nav nekādas aizmugures un nevari neko izdarīt.

piemēram šobrīd es strādāju (laikam jau visi zin) par niecīgu algu. arī tika piesolīts, bet pagājis jau gads un solījumi turpinās. tagad vēl iesmērē tādu līgumu (un vēl brīnās kas man tur nepatīk), kuru gan jau nopublicēšu tautai palasīt. vismaz mani draugi bija šokā.

es jau ar darbu iebērzos otro reizi. tagad protams gandrīz visi iepriekšminētie punkti ir minēti manā CV (izlabos man kļudas un sākšu atkal meklēt).

man nepatīk, ka es nevaru normāli iekārtoties un strādāt.

Link to comment
Share on other sites

nemec, tavos tekstos kaut kas īsti neiet kopā.

30.03.2008 02:16 - bezdarbs, jā, es arī esu bezdarbnieks, un nav man īpaši lielas vēlmes maksāt nodokļus svešai valstij.

Posted Today, 17:55 - piemēram šobrīd es strādāju, bet pagājis jau gads

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...