Kavacky Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 <? print $mainigais; ?><? echo $mainigais; ?> tas pats vien ir faktiski tie nau vienigi vairjanti var jau ar printf un utt :) ! Un kāda saistība echo/print ar īsajiem/garajiem tagiem? Tags jau ir <?php/<?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Ko tieši Tu nesaproti manā teikumā? Ir dikti svarīgi IP/Pasta adrese? Neredzēju juridiskās personas rekvizītus - tas radīja neizpratni. IP adrese absolūti neinteresē. Sapratu, ka ja hostētājs neatbalsta tevis uzskaitītās prasības, tad automātiski jādodas pie Tevis. Tādēļ arī vaicāju, kāds tad ir Tavs piedāvājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Rekvizīti vēl ir procesā, bet tas taču nav tas svarīgākais? Ja hostētājs neatbalsta tevis uzskaitītās prasības, tad automātiski jādodas pie Tevis Ne tik kateforiski - nevis tā brutāli *jādodas*, bet, gadījumos, kad klients ir noskatījis kādu hostingu SIA BamBam, bet uzlikt jaunizstrādāto produktu uz BamBam serveriem nevar, jo tur admins neliks to, neliks šito, neko nekonfigurēs, tad šādos gadījumos klienti labprātīgi (pēc mana piedāvājuma) paliek arī pie manis hostēties. Visi laimīgi - klients dabūjis ko vēlās (viss darbojas), man kāds papildus neka $ un arī BamBan adminam nav pakaļa jākustina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 marrtins, bet ja nav juridiskas personas, tad hostēšanas līgumu ar ko noslēgt? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Aleksejs, pagaidām mutiska vienošanās ļoti labi darbojas ;) Ja kādam nu ļooooti vajag, tad varu izlaist arī caur kādu no draugu firmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Paldies, par atbildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 marrtins, nav prāta darbs Tevi nolīgt. Kaut arī Tev ir zināma taisnība, Tava attieksme ir drauds projekta realizācijai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Nu labi, ka man pietiek ko darīt. Atkriīt šādas tizlošanās ar hostētājiem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 un marrtins vienaa diena pazudiis un visi kas hosteejas paliks bez nekaa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 to var teikt par jebkuru hostētāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Tā gluži nav, jo juridisku personu, kas sniedza pakalpojumu pēc ar līgumu pamatotas vienošanās, ir daudz vieglāk. Šaubu nav, ka labs cilvēks un pāris mēnešus iepriekš jau paziņosi, par darbības izbeigšanu, bet nafig man uz to paļauties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Vieglāk? :)) Laikam neesi saskāries ar līgumu apstrīdēšu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Es gan arī lietoju <?=$text?> variantu. Tad galavārds ir, ka labāk tomēr lietot <?php echo $mainigais; ?>, tas ir tas īsākais un drošākais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Nu īsākais tas noteikti nav. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Skaidrs, ka nav. Te tika runāts, ka <?=..?> variants itkā visur nemaz var arī neiet. Tad nu sanāk, ka īsākais un drošākais variants būtu ar echo. Bet traki, ja man vajadzētu lapai mainīt visās vietās. Diezkas nav.. Nākamos saitos vienīgi varētu pāriet uz echo variantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts