Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted (edited)

Kkur reiz šājā forumā lasīju, ka labāk ir neizmantos short tags (tas ir <?). bet kā bez short tags var uzrakstīt šādu izteiksmi "<?=$mainigais?>" vai arī vienīgais variants ir šāds un saīsināts nav "<?php echo $mainigais; ?>" ?

Edited by ray
  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kāpēc neizmantot short tags? Vairākus gadus izmantoju un neredzu problēmas.. <?xml var izdrukāt arī ar echo, jo cik ta bieži ir tādas vajadzības..

Posted (edited)

Neizmantot tāpēc, ka

1) No PHP6 short tags būs deprecated

2) Kā jau minēji, ir problēmas ar XML

3) Uz dažiem webhostiem short tags var būt atslēgti

Edited by black
Posted

Šitais reāli kretinē. Izdomā pēc laika - tas un tas depricated, un vēl biku vēlāk vispār removed. Short tagu nu toč nav tas gadījums, kas būtu jāliek pie deprccccc. Esmu tā pieradis, man tā patīk...

Posted

We kill "<%" but keep "<?".

Fu, šito kaukur citur biju manījis, bet ātrumā, protams, sajaucu prātā tas pārformējās par We kill "<?"

Būs interesanti palasīt arī pārējo, thnx.

Posted
Muļķības! <? šitas gan tiks atstāts un labi, ir, so lieto vesels šo tagu.

Un ko ariisi ja peksnji naksies hosteties uz servera kur short Tags atslegti?

Parakstiisi visu kodu ??

Posted

marrtins--> un ja lapa tasiita prieks klienta ? un vinsh velas hosteet uz sava servera??

Visticamak ka paliksi bez $$$ nevis 'iedosi bietee'

IMPHO vieglak uzreiz pierast rakstiit garo variantu un miers....

P.S. tas pats attiecas uz GLOBALS ON --> tikpat labi var pateikt ka hosteetajs uzliks PHP versiju kas tos atbalsta un miers ....

Posted

Pff, nu ja nevar ierubīt .htacces, vai attiecīgos konfigus pie virtualhost - sorry, hostētājs zaudēs, jo klients uzreiz hostēsies pie manis :) Nenotiek tā kā grib hostētājs.

Posted

Cik esmu prātojis, tad vienīgais brīdis, kad short tags varētu būt slikti, ir tad, ja raksti aplikāciju, par kuru nezini kur tā hostēsies un ja tā tiks izplatīta daudziem cilvēkiem (piem., tipisks kaut kāds open source projekts). Tad gan no vēl vienas liekas dependency labāk izvairīties.

Es gan pats visur izmantoju garos tagos, tīri konsistences pēc priekš sevis, pat ja zinu, ka varēsi līdz pēdējam kontrolēt vidi, kur aplikācija atradīsies.

Posted
Pff, nu ja nevar ierubīt .htacces, vai attiecīgos konfigus pie virtualhost - sorry, hostētājs zaudēs, jo klients uzreiz hostēsies pie manis :) Nenotiek tā kā grib hostētājs.

Pie Tevis - tas ir kur?

Posted (edited)

<? print $mainigais; ?>

<? echo $mainigais; ?>

tas pats vien ir faktiski tie nau vienigi vairjanti var jau ar printf un utt :) !

Edited by Faks

• Create New...