Klez Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 skatos ka nano lv piedaavaa TCL ... varbuut kaads var pateikt kaadu teikumu, kaas sakars ir TCL ar web kā tādu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 tcl ir skriptu valoda. To var tikpat labi kā perl/python/php/whatever-ko izmantot rakstot cgi skriptus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 sajauci ar Tk? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Es vai? Es neko nesajaucu. Tk, cik atceros, ir GUI toolkits/freimworks, kas taisīts TCL valodā. Bet TCL ir valoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 nee, jautātājs par to kāds sakars tcl ar web. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 varbuut kaads var pateikt kaadu teikumu, kaas sakars ir TCL ar web kā tādu ? nekāds. kur vispār rodas tādi jautājumi? iedod man arī to uzpīpēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted April 6, 2008 Author Report Share Posted April 6, 2008 jautaajums rodas tur, ka nano.lv to piedaavaa. es esmu tcl izmantojis tikai mirc`am rakstot skriptus, tapeec nav ne jausmas vai ir web`am praatiigi un vai vispaar vajag izmantot ... taads bija domats jautaajums .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Domāt jau var daudzko.... Varbūt sākt ar jautājuma apdomāšanu pirms rakstīšanas? TCL var vēsi dragāt weblapas. Un kāpēc gan ne? Faktiski tak jebkurā programmēšanas valodā var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Es ar php esmu rakstījis neironu tīklu, kuru laist komandrindā, lai atpazītu lmt sms kodu bildītes. Vai tas nozīmē, ka php nevajag webam izmantot? Tak servera puses cgi skriptus webam var rakstīt gandrīz jebkurā valodā. Pat beisikā, C++ vai paskālā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 paldies par skaidrojumiem .. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts