spynode Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 (edited) Teiksim man ir lapa, kura sastaav no veiraakiem tabliem. Kaa lai panaak, ka spiezhot uz linkiem un submit pogaam vajadziigaas lapas tiek atveertas konkreetaa table shuunaa vai css layoutaa, neaiztiekot kopeejo lapu. Edited April 10, 2004 by spynode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Nu attiecīgā šunā ar include ievietu kuru lapu tevvajag. Un lai parslegtu inkludojamās lapas izmanto GET . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spynode Posted April 10, 2004 Author Report Share Posted April 10, 2004 Nu kaa lai es praktiski izdaru taa, lai standartaa man centraalajaa shuunaa inkluudojas fails raksti.php, bet ar linku vai submit var tur dabuut iekshaa piem. komentaari.php. Nu es sapratu kautkaa taa : index.php : <? <td>include $fails;</td>; ?> un tad ieksh raksti.php piem links : <a href='raksts.php?raksta_id=$id'> Tad divi jautaajumi : 1) Kaa lai panaak , ka jau saakuma $fails ir kautkaada veertiiba. Jo ja ar get atkal panjems, tad taapat taa veertiiba nomainiisies uz $fails saakuma veertiibu. Nu laikam get ir jaaliek peec $fails = kautkas.php . 2) Kas man iisti tajaa linkaa buutu jaaraksta : <a href=index.php?$fails=raksts.php?raksta_id=$id'> kautkaa shitaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Nu apskaties šito. Es to visu laiku izmantoju un tas strādā labi. Tur tik pāris lietas vajag noņemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts