Sasa Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 (edited) Situācija sekojoša ir entās pārbaudes: if (document.all('mat_nos',i).innerHTML.split("_")[0] + document.all('mat_nos',i).innerHTML.split("_")[1].split("/")[0] + document.all('left_edge',i).innerHTML.split(" ")[1] == "Virdzinija16fig")//materiala tipa parbaude { document.write('<td id=xtips width="87">Figurala</td>');//Figurala detala no Fasades materiala } var gadīties tā, ja man kāds tas elements 'mat_nos' nesaturēs '_' vai '/' varētu nokārties man tas if's un tālāk neaiziet, ja jā tad izdomāju pirms visa šitā pārbeudīt vai 'mat nos' satur '_' vai '/'. Tad kā es varu pārbaudīt vai kāds no tiem simbliem atrodas nosaukumā vai neatrodas. Edited April 4, 2008 by Sasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 indexOf metode stringam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted April 4, 2008 Author Report Share Posted April 4, 2008 bet kā viņa izmantojas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 google-šmūgle ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted April 4, 2008 Author Report Share Posted April 4, 2008 izdomāju šādi, tā var izmantot šo indexOf ?? if (document.all('mat_nos',i).innerHTML.indexOf("_") || document.all('mat_nos',i).innerHTML.indexOf("/") >-1) { alert("+"); } Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Sasa, tev laikam grūti iet... if (something > -1 || somethingelse > -1) { } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 viegli jau nav ... bet tā var būt ka if's apjūk, ja es viņam saku vienu bet to ko saku viņš nevar izpildīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 bet tā var būt ka if's apjūk, ja es viņam saku vienu bet to ko saku viņš nevar izpildīt? e? Bet vispār IF's nevar apjukt. Tas darīs to, ko tu viņam liksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 pirmajā postā ir ka man splito nosaukumu pēc _ un / bet kad sagadās nosaukums bez šiem simboliem tā man if's apstājas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
indoom Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) ifs nevis apjuks, bet iemetīs sejā lielu, treknu erroru Jā IF atgriež FALSE, tad tas neizpildīsies. Pārbaudi, ko esi ierakstījis IFā un ko tas atgriež. Lai izpildītos ir jābūt atgrieztam TRUE Edited April 7, 2008 by indoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 bet kad sagadās nosaukums bez šiem simboliem tā man if's apstājas. Nu tad veic pārbaudi vispirms vai satur šos simbolus. Tu tak jau taisījies to darīt. Kur parādījās problēma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 viss jau strādā, bet ja jau saki ja jāveic pārbaude, tad jau var ifs apstāties, ja nesastop šādu simbolu tad jau nezinās ko splitot! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Sasa, nesaprotu par ko tu runā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 mat_nos = Aluminija Fasade 16a if (document.all('mat_nos',i).innerHTML.split("_")[0] + document.all('mat_nos',i).innerHTML.split("_")[1].split("/")[0] + document.all('left_edge',i).innerHTML.split(" ")[1] == "Aluminija Fasade 16a") { document.write('<td id=xtips width="87">alum.fas.</td>'); } else{ alert(':('); } un kaut kā šadi negribēja man nekādi strādāt tas ifs jo tas grib to mat_nos splitot bet tur nav pēc kā tāpec arī šķiet man viss tieši apstājās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Un kur palika indexOf pārbaude ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts