Jump to content
php.lv forumi

Hostings ar ISPManager


NiTrino

Recommended Posts

Kāds kantoris vēl piedāvā hostingu ar ISPManager, līdzīgi kā nano.lv, lai es savus subdomēnus varu veidot ar PHP, datubāzes cik man vajag utt (lai būtu phpmyadmin, nu tas pats pa sevi), būtu forši arī SSH.

 

Kaut kā galīgi neapmierina viņu serviss pēdējā laikā, bieži vien webs vispār nestrādā (vismaz reizi dienā, tā kā es bieži to lietoju), kad šiem zvana, saka ka tūlīt būs. Un vēl vienu reizi veselu nedēļu dažus failus no backup vilka ārā, un beigās atsūtīja nepareizos, kaut gan skaidri un gaiši meilā rakstīju, ko man vajag. nospļāvos un uzrakstīju pa jaunu. Nez moš citiem normāli, man kaut kā ne visai.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Man jau vispar kretine tadu kantori, kuri melo piem. nano.lv citeju:

"Par mums

Sākot darbību 2003. gadā, mēs uzreiz jau strādājām augstā līmenī un par laimi, aizvien to paaugstinām."

 

Ar ko paaugstinam ar melošanu?

 

Ieejam Latvijas Vēstneša lapā un redzam patiesību:

 

Reģistrācijas datums: 27.01.2006.

Reģistrācijas numurs: 40003798684

Veids: SIA

Firma: SIA "Nano IT"

Parakstītais pamatkapitāls: 2000 Ls

Apmaksātais pamatkapitāls: 2000 Ls

Izmaiņas: 30.01.2007. mainīts kapitāls

Publikācijas Nr.: KMR00013773112404.

 

Nu un kā tur var sanākt 2003 gadā es nezinu... sāk jau pamazām veidoties vēlviens no.lv kantoris... :(

 

P.S. Vispar jau ISP piekluvei vajadzetu but visiem hostinga piedavatajiem, savadak jau murgs kaut kads sanak... iesaku apzvanit interesejosas firmas un pajautat...

Edited by DualProc
Link to comment
Share on other sites

mja bet cenu/pakalpojumu attiecība tosterim gan vājāka kā nano. pa 15,99 tikai 500mb un 10 datu bāzes un 10 subdomēni. man tagad uz nano pa 5,99 ir neirobežoti subdomēni/db un 1GB. droši vien ka nekad vienlaicīgi nevajadzēs 10 datu bāzes izstrādei, bet patīkami ir justies neierobežotam :) un plus vēl pa 10ls lētāk.

mjā bet serviss nano vismaz man nav gadījies tas labākais. ja tas nano man vēl kaut kādas figņas izmetīs, apsveru domu par http://www.webhostingpad.com/

Link to comment
Share on other sites

Man ieteica tādēļ, ka visādu ekstravagantāku lietu atbalsts ir viņiem. Pats lietojis neesmu, neko objektīvu pateikt nevaru. Tie, kas lietoja ir apmierināti. Attiecībā uz vietu un skaitu - jā, ir pamaz, taču lapai, ja vien nav vajadzības pēc daudz multimedijiem, pat ar mazāku vietu pilnīgi pietiek. Katrā gadījumā kvalitātei būtu jābūt lielākai nozīmei nekā kvantitātei. Ņe v tortah ščastje ;)

Link to comment
Share on other sites

andrisp Tad jau es ari nodibinu celtniecibas SIA un saku ka man pieredze un darbiba jau ir kopš manas dzimšanas 30 gadi.. a reali firma dibinata tikai 1 gadu. Tas jau neko nevienam neizsaka.. un reali ta ir manīšanās.

 

Aleksej vispar uz spoguļdisku var skatīties kā uz back-up, jo paskaties % datus internetā, kas ir vainīgs pie datu zušanas un ~45% ir tad,kad cietais disks nomirst. Pārejie ir hakeri, paša neuzmanība, programmatūras kļūdas. Turklat parasto back up vari pats uztaisit jebkurā kompānijā, ja viņiem eksistē ISP panelis.

 

Un lai nu kā, bet tosteris.com jau nosaukums neiedveš uzticību un sajūta, ka zem tā projekta sēž 18 gadīgi gurķi. Tad jau labak nano.lv nevis 18gadigohostings.lv

Link to comment
Share on other sites

DualProc par nosaukumu, protams, kā par gaumi nestrīdēšos, tāpat kā par nosaukumiem GoDaddy, Yahoo un Google ;)

Par backup un spoguļdiskiem, te nu nepiekritīšu - spoguļdiskam (un visādi RAID utt) ir sava niša (kā jau pareizi pateici) un backupam ir sava. Un ja kāda hostētāja lapā uzrakstīts, ka spoguļdisks ir backup, tad gan man rodas aizdomas par paviršību vai neprofesionalitāti.

Link to comment
Share on other sites

Jaa par gaumi Tev taisniba... :D arzemes dzivais pieradijums.

 

Jā savā ziņā viņas abas ir saistītas, bet tik pat labi arī pretējas. Pēc būtības ko Tev dod 1 reizi dienā backups, ja nobrūk cietais un ja Tev backup ir uz tā paša cietā diska? :D Neviens jau neraksta, kur tiek backup veikts... tā kā jābūt uzmanīgiem. ;)

Link to comment
Share on other sites

raid'i (tas 0 vai 5) ir vienmēr bijuši par 24h online pieejamību, nevis backupu. Nojuks softs, netīšām kautko ne to nospiedīsi (izdzēsīsi) un dati aizies pie dieviem. Nekāds raids tur nepalīdzēs. Backups ir backups tikai tad, ja datu kopija tiek taisīta un glabāta uz fiziski cita datu nesēja (un ne tajā pašā istabā/ekā, kur oriģinālais serveris).

Link to comment
Share on other sites

Aleksej vienigi tas ka Tu interprete "Back-up (spoguļdisks) + " ir Tava zinja, tikpat labi var saprast ka ir abi kopā iekļauti...

un ja sākam pētīt gramatikas kļūdas, tad tā ir cita runa, tad jau nano.lv Neirobežots ir vispar kaut kāds svešvārds ko viņi paši ir izdomājuši un tosteris.com ar savu saukli "Mēs esam neliela, bet droša un atsaucīga hostinga kompānija, kuru vada cilvēki, kam patīk tīmeklis un tā kultūra." kura vietā viņi vispār ir kompānija, ja kontaktos, pat nenorāda uzņēmuma nosaukumu, tur jau īsti uzticība arī nerodas šai kompānijai...

 

Droši jebkuram, kurš izvieto mājas lapas var piekasīties un meklēt kaut ko tādu kā nemaz nav un kaut ko apgalvot un baumas izplatīt, kuras nemaz neeksiste!

 

Tikpat labi, tosteris.com varbūt arī ir kā uzņēmums, bet vienkārši nevēlas publicēt datus un proweb.lv ir gan back up, gan spoguļdisks, bet abas lietas var uzzināt sazinoties ar viņiem un visu konkrētāk noskaidrot, nevis te kaut ko gudri spriedelēt.

 

Ko es vēlējos pateikt - Ja ir pēc tā vajadzība, apzvani un visu uzzini, kā ir patiesībā.

Link to comment
Share on other sites

Nu ko lai saka, pats sēžu uz nano.

Pirms viņi sāka ieviest tos jaunumus, sūdzību nebija.

Lai gan jāsaka, ka neesmu no tiem, kuri bļaustās par katru sīkumu.

Es gan nevaru sūdzēties par tehatbalstu, atbild laikus un korekti.

Ir tur kautkāda fiška viņiem, bet nu ceru, ka nepaliks sliktāk kā bija pirms upgrade.

Par backup, es parasti pats taisu sev un glabāju datorā+flashkā visu.

Piezvanot uz nano norādīto numuru gan bija ne visai patīkami, tas vīrs tehniskos jautājumus nerisina.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...