Pentiums Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Pašam nedomājas un daudz citu lielāku darbu ko darīt.. tātad... nepieciešams izveidot unikālo raksta lasījumu skriptu vadoties pēc remote ip.... (unikalais aped, ka dažim onkuļiem patīk saspiest refresh un tad ir 1000x lasits) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Es noteikti kaut kādā datubāzē uztaisītu tabulu ar unikāliem laukiem - id_raksts un id_lasitajs, kur id_lasitajs būtu unikālas IP adreses ID (kuras glabātos citā tabulā), un to arī arī aizpildītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 $IP = getenv("REMOTE_ADDR"); $paarbaude = mysql_query("SELECT * FROM lasiitaaju_ip WHERE lasiitaaja_ip = '$IP' && raksta_id = '$IP'"); $q = mysql_fetch_assoc($paarbaude); if (empty($q['lasiitaaja_ip'])) { mysql_query(INSERT INTO lasiitaaju_ip(raksta_id,lasiitaaja_ip)VALUES('$kveris_kas_nolasa_raksta_id', '$IP')); } else { ; } Šis tāds, kā piemērs, lai saprastu kā apmr to varētu panākt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 SELECT * FROM lasiitaaju_ip WHERE lasiitaaja_ip = '$IP' && raksta_id = '$IP' Zini, tavs domu gājiens ir sūds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 test2 šoreiz mani sasmīdināja Bet nu es mestu iekšā datubāzē pilnīgi visus apskatījumus, pēctam varēsi izvilkt gan hitus, gan hostus. Unikālos apskatījumus es vilktu ārā apm šādi: $pid=$_GET['pid']; // post id $sql="SELECT COUNT(DISTINCT(ip)) AS c FROM `stats` WHERE pid='".intval($pid)."'"; $res=mysql_query($sql); $row=mysql_fetch_obejct($res); echo $row->c; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 var ar sesiju uztaisiit, diez vai kaadam gribeesies 1000x veert valjaa un ciet paarluuku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Kāda problēma kukijus atslēgt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Kāda problēma bez ieslēgtiem kukijiem neapkalpot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 (edited) ja lietotaajs ienaak lapaa un apskataas rakstu, tad panjemam lietotaaja ip un uztaisaam kaut kaadu hash no ip, piem: if (!$_SESSION[substr(md5($ip,0,8))][$raksta_id]) { if (nav_kukijs()){ set raksts ir izlasiits $_SESSION[substr(md5($ip,0,8))][$raksta_id] = 1; //uzliekaam veel kuukiju arii } } Edited March 25, 2008 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts