Jump to content
php.lv forumi

Cookie un javascript


Turbo
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Man ir tāda problēma, ka man vajag izdzēst cookie kad aizver pārlūkprogrammu. Vai kāds man lūdzu varētu palīdzēt? Itkā to vara panākt ar javasript, bet es nesaprotu kā to izdarītu. Tas būtu domāts lai rādītos kas ir lapā ielogojušuies. Varbūt kādam ir kāda labāka ideja, kā to panākt? Bet man neder ar mysql kad izvelk laiku kad pēdējo reizi ir kautkur uzspiedis, un pie tā pieskaita 2 minūtes. Bet man vajag precīzāk.

Link to comment
Share on other sites

a kā es varu izdzēst tad kad browseri azver? To es īsti nesaprotu. Lūdzu palīdziet.

Aizbrauc pie Usera --> un ar speciegiem argumentiem paluudz lai vinsh iztiira Kukijus....

IMPHO savadak nekaa...

---

onUnload --> nestradaa , jo savulaik uz shiis 'fichas' pamata tika taisiiti n jauni logi....

 

Noteikt vai Useris ir Online var megjinat lapaa iebuuvet AJAX kas ik peec kaada britinja nosuuta zinju serverim ....

(teiksim ar dazju sek intervalu)

Bet tapat pilnigu precizitaati iegut nav iespejams

 

P.S padoma arii par variantu ka logs tiek nevis aizverts, bet 'nolaists lejaa'...

Link to comment
Share on other sites

Ko tu esi sasapņojies, ka tev vajag tādu precizitāti? Paskaidro, ko tu gribi darīt, tad arī varētu piedāvāt jēdzīgāko risinājumu ( kas tāpat visticamāk būs triviālais "ja nav aktīvs ilgāk par..." ).

Link to comment
Share on other sites

Nu es te taisu tādu kā portālu, kurā būtu kāds chats. Es nez varbūt arī der īstenībā ar kādu 1 min kad pieskaita pie laika kad pēdējo reizi ir kautkur uzspiedis. A kā pareizi pie time() funkcijas pieskaitīt 1 minūti?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
 Share

×
×
  • Create New...