Jump to content
php.lv forumi

WUC

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by WUC

  1. Tās sadaļas jau tādā stāvoklī stāv ļoti ilgi.
  2. Mājaslapa un pakalpojumu panelis strādā kā vajag, vai ir citas problēmas? Jaunā mājaslapa jau var teikt ir gatava, atliek tikai visu uzstādīt.
  3. Sveicināti, visi! Tā kā nāk Ziemassvētku laiks, arī ITAP.lv lēnām ieiet Ziemassvētku noskaņā. Un par spīti visam, esam iegādājušies vēl dažus serverus kur uzturēt klienta serveri/mājaslapu/radio un citus labumus. Tāpēc arī nācu šeit un vēlējos pastāstīt par šo Hostingu, pastāvam kopš 2007.gada ( Paziņojums - Jaunā mājaslapa tuvākajās dienās tiks palaista ) Nedaudz uzskaitīšu, ko tad mēs īsti piedāvājam: E-Radio: BitRate: 32 Kbit/s Klausītāji: 50 AutoDJ: Nē ( Sākot ar Limited100 ) Cena: 1.05ls/mēn Par šiem pakalpojumiem sīkāk @ http://itap.lv/services/ WEB Hostings: Domēnu Skaits: 10 Diska Vieta: 5GB PHP & MYSQL: Jā ( 5.2, 5.3, MySQL, PgSQL ) FTP Lietotāji: 10 E-pasta Kastītes: 5 Vadības Panelis: ISPManager PRO Servera Tīkls: RoundCube 100Mbit/s Cena: 1.05ls/mēn Par šiem pakalpojumiem sīkāk @ http://itap.lv/services/ VPS Linux Īre: Operatīvā Atmiņa: 256MB Diska Vieta: 40GB Procesors: Intel Xeon X3440 @ 1.4 GHz x2 Automātiskie Bakupi: Nē ( Sākot ar Limited512 ) Vadības Panelis: Nē ( Sākot ar Limited512 ) Operētājsistēma: CentOS / Debian / SuSE / Ubuntu / u.c. Cena: 4ls/mēn Par šiem pakalpojumiem sīkāk @ http://itap.lv/services/ DEDICATED Serveru Īre: Operatīvā Atmiņa: 8GB DDR3 Diska Vieta: 500GB SATA II Procesors: AMD Athlon II X4 641 @ 2.8 GHz x4 SSD Diski: Nē ( Sākot ar trešo plānu ) IP Adreses: 1 ( Katra nākamā + 1LS ) Attālināta Vadība: Jā ( Remote Dekstop Connection, TightVNC ) Vadības Panelis: Nē ( Sākot ar otro plānu ) Operētājsistēma: Linux Centos 5, Debian, Ubuntu, Slackware, Suse, Alt Linux, Fedora Core u.c. Fiziskā Atrašanās: Latvija, Rīga ( ITAP DC ) Maskavas 322, Rīga Cena: 38.90ls/mēn Par šiem pakalpojumiem sīkāk @ http://itap.lv/services/ SPĒĻU Serveru Hostings: MuOnline MineCraft Tekkit SA:MP Counter-Strike 1.6 Ir iespējams iegūt testa laiku uz 3 dienām! Cenas var tikt pazeminātas/palielinātas jebkurā brīdī, seko jaunumiem! Visi jautājumi skaipā / epastā Kontakti: Skype: deluzelv E-mail: [email protected] ( Palīdzībai izmanto skype vai ēpastu [email protected] )
  4. WUC

    Neliela problēma ar CSS!

    Pats atrisināju, varat aizslēgt tēmu! :)
  5. Sveiki, atkal! Šoreiz vēlējos jautāt, vai Jūs varētu samest kādus noderīgus linkus, kur sākt mācīties programmēšanas valodas. Ir ļoti nelielas zināšanas HTML/CSS, dizainu pliku varu izveidot! Tāpēc ir vajadzīgs kaut kas vairāk manā prātā, tāpēc lūdzu ielieciet tādas noderīgākās/labākās mājaslapas kur to īsi un kodolīgi apstāsta, ja tā drīkst teikt! Un jautājums, vai ir kāda Latviešu Mājaslapa kur apstāsta HTML/CSS/PHP/JS un tamlīdzīgi?
  6. Sveicināti, PHP lietotāji! Vēršos pie Jums ar nelielu palīdzību saistībā ar CSS ( stilu ) Ir šāda problēma, ieliekot mājaslapā moduli/skriptu man paliek neliela atstarpe no paneļa augšas, un vēlos to likvidēt, ceru uz palīdzību! Kā redzams bildē, virs teksta "Un jau atkal Jaunumi!" ir neliela atstarpe, lūk tā ir tā problēma! Bilde: CSS kods: http://paste.bradleygill.com/index.php?paste_id=4701
×
×
  • Create New...