Jump to content
php.lv forumi

kristers_Z

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About kristers_Z

  • Birthday 03/17/1991

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

kristers_Z's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kādas komandas/pluginus lietojat, lai Vim skaisti izpildītu "find and replace" visos failos, kas ir projektā? Šie visi faili nav tie, kas dotajā mirklī atvērti buferos, bet tie, kas ir projekta mapē. Varbūt ir kaut kas tāds, kas atšķir projekta root mapi līdzīgi kā to dara, piemēram, CtrlP plugins - vienkārši atrod .git mapi?
  2. Laikam jau maza tev tā pieredze.
  3. u r the man, stopImmediatePropagation visu atrisināja. Paldies.
  4. Manā konkrētajā aplikācijas vietā tieši tāds paņēmiens nestrādā. Bet tikko atradu problēmu un piespiedu strādāt, lai gan pats nesaprotu, kāpēc tas tā ir: Pirmkārt - tiek lietots Ruby on Rails freimworks, tāpēc linkus ģenerē helper metode. ģenerētais html ir, apmēram, šāds: <a data-method="delete" href="/subjects/144" rel="nofollow">Delete subject</a> Uzmanība jāpievērš tam, ka href ir relatīvs. Ja piespiež kodu ģenerēt absolūtu hrefu, lūk, šādi: <a data-method="delete" href="localhost:3000/subjects/144" rel="nofollow">Delete subject</a> Tad preventDefault(); strādā kā paredzēts. Dīvaini, dīvaini.. Ceru, ka kāds var paskaidrot. Pieņemu, ka tas ir saistīts ar Rails veidu kā implementēt REST. Ja nemaldos, tad ar JS tiek uzķerts data-method="delete" un pārvērsts par formu, lai sūtītu caur HTTP POST ar apslēptu mainīgo method="delete".
  5. Ir : tabula, kurā ir daudz linku. Mērķis : klikšķinot uz linkiem nenostrādā redirects uz href un darbojas ajaxs. Problēma : preventDefault(); nestrādā, links redirectojas uz hrefu Kods : $('a').click(function(e){ alert('click event works!'); alert(e.isDefaultPrevented); e.preventDefault(); alert(e.isDefaultPrevented); }); Pirmais alerts nostrādā, tātad click events tiek uzķerts. Otrs alerts atgriež: function returnFalse() {return false;} Trešais alerts atgriež: function returnTrue() {return true; } Pēc tam lapa tik un tā redirektojas uz hrefu. Kāpēc? Must be missing something obvious. Ja nu kas, tad Object.keys(e) atgriež šādas metodes: originalEvent,type,isDefaultPrevented,timeStamp,jQuery11020701912498800084,toElement,screenY,screenX,pageY,pageX,offsetY,offsetX,fromElement,clientY,clientX,buttons,button,which,view,target,shiftKey,relatedTarget,metaKey,eventPhase,currentTarget,ctrlKey,cancelable,bubbles,altKey,delegateTarget,handleObj,data
  6. x - ekskursantu skaits N - naturālo skaitļu kopa x ∈ [4;+∞), kur x ∈ N. Done! (indigo 6-9 year olds style)
  7. Gave it up, uzrakstīju ar ajax. Cik izsmadzeņoju no googles, iekš HTML5 form elementi nevar atrasties ne iekš tr, ne iekš td.
  8. Tajā gadījumā, kas screenshotā, šis strādā ļoti labi. Bet ko tad, ja tabulā ir vairāk nekā viena forma? Piemēram, pēdējās divas rindas ir formas, kas submito datus katra uz citu actionu. Kā šeit:
  9. Jāizveido tabula, kas atspoguļo pašlaik DB tabulā esošos datus un pēdējā rindā iespējams pievienot jaunus datus, respektīvi, pēdējā rinda ir forma. (attēls pielikumā) Problēma tāda, ka esošais markups nav valīds. Formas submit poga vienmēr strādā mozillā, bet mēdz nestrādāt webkit pārlūkos. (ja kādu ierakstu izdzēš ar chrome un tad mēģina pievienot jaunu ar "+" pogu, pogas spiediens nereaģē). Validators brēc par form un DIV iekš table taga. Kā strukturizēt lai izskatītos kā pievienotajā attēlā un būtu valīds? Bez Ajax vai JS. <tr> <form accept-charset="UTF-8" action="/teaching_relations/create" method="post"> <div style="margin:0;padding:0;display:inline"> <input name="utf8" type="hidden" value="✓" /> <input name="authenticity_token" type="hidden" value="GHkj27v6/qq5Kb1/oJvNQjLIAC0rQL2rBVRLbiZtCxc=" /> </div> <td> <select id="teaching_relation_grade_id" name="teaching_relation[grade_id]"> <option value="1">10. d</option> </select> </td> <td> <select id="teaching_relation_subject_id" name="teaching_relation[subject_id]"> <option value="1">math</option> <option value="3">PE</option> </select> </td> <td> <select id="teaching_relation_teacher_id" name="teaching_relation[teacher_id]"> <option value="1">Alex G.</option> <option value="2">Willy R.</option> <option value="3">Kevin S.</option> </select> </td> <td> <input name="commit" type="submit" value="+" /> </td> </form> </tr>
  10. Iesakiet rīku ar ko vizuāli uzzīmēt datubāzi. Jāparādās relācijām un lauku nosaukumiem, jāvar saglabāt kā jpg vai png un vēlams kādā tās programmas editojamajā formātā. Paredzēts lai pirms datubāzes uzstādīšanas izplānotu kā tas viss strādā, tāpēc iebarot jau gatavu sql schemu nav nepieciešams. Jāstrādā uz Linuxa, visādas papildus opcijas ir drīzāk nevēlamas, nekā vēlamas.
  11. Hipsters gone wild.. since when GUI browsers are overrated? O_O (lietošanai mājās, ikdienā)
  12. Vai pastāv kaut kas čatam līdzīgs Latvijas programmētāju (ne tikai php) saziņai (alternatīva forumam) ? Kaut kur skypā, IRC vai tml.?
  13. Varbūt vēl max ātruma atkarība no procesora. Ja tev ir SATA II spraudnis, tad pieliekot SATA III disku iespējams nesasniegsi SATA II max teotrētisko ātrumu, ja procesors to nepavilks..
  14. Tas ir kā.. Reģionos nav ko kodēt?
×
×
  • Create New...