Jump to content
php.lv forumi

waarna

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

waarna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Rīgā notiek no ielu vingrotāju puses... Bet nezinu kas un kā. Nebiju interesējies. Mēs plānojam jūrmalā no rītiem. Atrast stieņus. Pelde, skriešana, svaigs gaiss = super!!! Mr.Key. cik cilvēku, tik viedokļu.
  2. Noteikti nav ne vainas! :) Bet viņiem ir šaurs profils! Mēs ņemsim daudz plašāku! Plusā mērķis ir zem BC.LV vārda sākt crossfit kustību latvijā.
  3. Sveicināti. Viedojam mēs sociālu tīklu priekš sportistiem un iesācējiem (http://bodyclub.lv). Pati ideja kāpēc to daram ir - palīdzēt cilvēkiem, nezinošiem cilvēkiem un sniegt informāciju par brīvu. Palīdzēt attīstīties un izglītoties, palīdzēt uzsākt un turpināt veselīgu dzīves veidu. Kāpēc, tāpēc ka šī informācija nav pieejama un tādas vietas LV internetā, kur pulcējās sportisti, DAŽĀDA tipa sportisti, nodažādām disciplīnām - nav. Lūdzu pēc palīdzības. Vajadzīgi brīvprātīgie programmētāji! Pats sākums ir grūtākais. Pēc gada ir plānos sākt jau kaut kādu naudas apgrozījumu, bet uz to neieceklēsimies jo mērķis ir cits. Pagaidām visi cīnamies par ideju, nevis par naudu! Visi mēs strādājam, studējam, raujamies uz visām pusēm. Komandā ir viens programmētājs, kuram ir divi darbi un studijas. Ļoti maz laika paliek visu īstenot!
×
×
  • Create New...