Jump to content
php.lv forumi

gurudev

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gurudev

  1. Ja tev tur zombiji, tad vajag šaut galvā :D Anyways ja šamie parādās un pazūd tad viss kārtībā, programmas, kas tos rada, pashas arī viņus izslēdz. Un vispār par tiem nevajagot uztraukties, ja vien nav par daudz. Par tiem procesiem gan mindfaks, kāds saprot, kāpēc zombiji ir vidēji 600.0m?
  2. gurudev

    git

    Manuprāt, viens no labākajiem resursiem. Tur viss saprotami izskaidrots, kā izveidot, iepushot utt. Kas vainas blogpostiem? :)
  3. Ja uz Windas, iecheko hosts failu, ja uz kāda no Unixiem, paskaties /etc/hosts failu.
  4. Pag, pag, kur ir savienojums ar datubāzi?
  5. Domāju "querysets", parasto/neglīto SQL pieprasījumu vietā.
  6. DjangoCMS un DrupalCMS manuprāt ir tev visderīgākie. Taču Django izmanto OOP, bet Drupal to izmanto tikai daļēji. Kas liecina par to, ka Django ir modernāks, jo seko jauniem programmēšanas principiem un ļauj izmantot MVC/MTV. Kā arī Drupal nav ORM, kas savukārt ir Django. Tas atvieglo darbu ar MySQL pierasījumu veikšanu, tie nav jāraksta pa taisno. Iesaku DjangoCMS!
  7. Aleksej, paldies! Bija vajadziba pēc grafiska datubāzu pārvaldes rīka, kas ļautu pieslēgties manam MySQL serverim. Lieti noderēja viens no tevis ieteiktajiem rīkiem "MySQL Workbench" - feinākais tas, ka viņš ir par brīvu.
  8. Es ieteiktu pārcelt stilizēšanu uz <style></style> vai atsevišķu .css failu, tas būtu pārskatāmāk.
  9. This^ Patīk, ka php.net ir daudz piemēru, un gandrīz vienmēr var atrast to, ko vajag. Vēl gan vēlos pielikt, ka stackoverflow.com ir ideāla vieta, kur var iemācīties jaunas lietas, bet uz to parasti nonāku no google.lv..
×
×
  • Create New...