Jump to content
php.lv forumi

kaksis20

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kaksis20

  1. Vai ir kāda iespēja apmainīt sim kartes kredītu( piemēram 15ls) uz īstu naudu? varbūt ir kāds speciāls online serviss kas to konvertē?
  2. kā lai uzstaisa textarea, kuru pēc tam vēlāk var izmantot mysql_query? $viens = mysql_query("SELECT lieta FROM users WHERE id = //input teksts textarea" ); $viensatbilde = mysql_fetch_array($viens); <form method="post" action="?"> <textarea name="idteksts"></textarea> </form>
  3. Vai tad šī sadaļa nav domāta Iesācējiem? :)
  4. paldies, cik noprotu, tā ir sql darbība, bet kā lai to uzstaisa uz php?
  5. kā tas būtu izdarāms? piemēram, man ir saglabāts db lietotājs: Vārds,Uzvārds,ID,Nauda,Punkti Kā es varētu pēc tā ID iegūt viņa datus(Naudu un punktus)?
  6. vai šis ir pa tēmu? šo visu es netaisīju, bet gan paņēmu jau gatavu darbu, kuru atradu githubā.
  7. es to nebiju tā domājis, es gribu uzstaisīt tā, ka saglabā visus viņu oauth datus, un pēc tam ar vienu kliku es varētu izsūtīt kādu twītu caur visiem tiem profiliem. kā tas būtu iespējams? callback kods: <?php /** * @file * Take the user when they return from Twitter. Get access tokens. * Verify credentials and redirect to based on response from Twitter. */ /* Start session and load lib */ session_start(); require_once('twitteroauth/twitteroauth.php'); require_once('config.php'); /* If the oauth_token is old redirect to the connect page. */ if (isset($_REQUEST['oauth_token']) && $_SESSION['oauth_token'] !== $_REQUEST['oauth_token']) { $_SESSION['oauth_status'] = 'oldtoken'; header('Location: ./clearsessions.php'); } /* Create TwitteroAuth object with app key/secret and token key/secret from default phase */ $connection = new TwitterOAuth(CONSUMER_KEY, CONSUMER_SECRET, $_SESSION['oauth_token'], $_SESSION['oauth_token_secret']); /* Request access tokens from twitter */ $access_token = $connection->getAccessToken($_REQUEST['oauth_verifier']); /* Save the access tokens. Normally these would be saved in a database for future use. */ $_SESSION['access_token'] = $access_token; /* Remove no longer needed request tokens */ unset($_SESSION['oauth_token']); unset($_SESSION['oauth_token_secret']); /* If HTTP response is 200 continue otherwise send to connect page to retry */ if (200 == $connection->http_code) { /* The user has been verified and the access tokens can be saved for future use */ $_SESSION['status'] = 'verified'; header('Location: ./index.php'); } else { /* Save HTTP status for error dialog on connnect page.*/ header('Location: ./clearsessions.php'); } $tweetmsg = 'Teksts, ko nosūtīt'; $result = $connection->post('statuses/update', array('status' => $tweetmsg)); $httpCode = $connection->http_code; if ($httpCode == 200) { $resultmsg = 'Tweet Posted: '.$tweetmsg; } else { $resultmsg = 'Could not post Tweet. Error: '.$httpCode.' Reason: '.$result->error; }
  8. sveiki, tātad esmu izveidojis twitter applikāciju, viss pa smuko. kā lai es grupēju tagad tos applikācijas lietotājus, lai pēc tam vēlāk varētu no viņiem izsūtīt tweetus?
  9. kā lai izveido autoclicku, kas uzspiež pogu, kas atrodas ifreimā? līdz šai vietai man ir skaidrs: function my() { //funkcija, ko izdara } <script> setTimeout(function(){my()},1000); </script> bet kā lai uzstaisa, ka uzspiež to, kas ir @iframe?
  10. http://www.frype.com/geo/?tab=1 Vajadzētu skriptu, kas no šīs lapas iegūst profilu id: http://www.draugiem.lv/user/333967/ un saglabā txt failā, būšu ļoti pateicīgs, ja kāds izveidos. paldies. :)
×
×
  • Create New...