Jump to content
php.lv forumi

Tagadunsheit

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Tagadunsheit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nop, es nēesmu vipfilmas kekss. Jo biežāk skatās, jo atrāk uz nenoteiktu laiku nobloķējās IP. Vakarā šo neveiklo risinājumu mēģināšu ar captcha aizstāt.
  2. Esmu īrējis fiziskus serverus un ņēmis virtuālos serverus no fastvps.ru. Nekad nēsmu saskaries ar downtime, vai cita veida problēmām. Cenas vairāk, kā pieņemamas, interneta kanalāls uz visurieni ļoti labs, piemēram cs serveri latvijas lietotājiem nelago vispār. Kādreiz bija ļoti labs supports arī pa naktīm, tagad naktīs viņi tur guļ. Un pakalpojuma pieslēgšana, piemēram VPS kādreiz bija stundu jautājums, tagad līgumā jau minēts, ka līdz trim dienām. Bet nēesmu saskāries, ka ilgāk par diennakti tas notiktu. Pats pakalpojums ļoti labs kvalitatīvs, tiešām nesūdzos. Pie mīnusiem varu minēt tikai to, ka trafika maz, un ja viņu pirkt diezgan padārgs. Tā kā datu glabājamais serveris neko labs tur nesanāk, neskatoties uz to, ka var noīrēt serverus pat ar 6TB atmiņu. Sāku lietot trīs gadus atpakaļ, tā arī nav nācies aizdomaties, ka vajag iet citur. Protams cenu dēļ. Kādreiz turēju serveri LV datu centrā, tagad īrēju tur cena 1:1, un nav jāuztraucās, ka servers no savas kabatas jālabo. Galvenais vaktēt akcijas uz uzstādīšanu citreiz pat 70% atlaides dod.
  3. Tev vēl nāksies padomāt, vai bija tā vērts :) p.s. Mājaslapai tagad ir arī aizsardzība pret parsingu
  4. Kā jau rakstīju tas ir embed tipa portāls. Par video autorību lapas īpašnieks neatbild. Par to drīzāk atbild persona, kas pievieno doto video VK portālā vai pats vk. Līdzīgi, kā draugiem.lv neatbild un nedzēš video, no citiem portāliem. Tāpēc uzskatu, ka jā. Pastāv risks, ka pa laikam filmas dzēš arā no VK par autorības pārsniegšanu, šādā gadījuma skrips to filmu automātiski izdzēš no portāla. Fellony, es tavu dzīvi arī varu nopirkt ar vienu ķieģeļa pisaku. Es apzinos šaras būtību šajā visā, bet es ir iegūldīts darbs skriptos lapā, kā arī domēns ko maksā. Uzskatu, ka iegūldītais darbs ir tā vērts. Var jau nopārsingot ko gribi, bet tas viss jasaliek pa sadaļām un ir jaizveido lai var pasniegt cilvekiem. Jebkurā gadījuma, kādam var gribēties jau visu gatavu, un uzreiz. Kas var uztaisīt savu lai taisa.
  5. http://w3schools.com/ Laba literatūra iesācējiem, tur ir arī testiņi novērtēšanai. Ja sūdīgi ar angļu valodu, iesaku uzlikt FF google translate pluginu. Ērti strādāt.
  6. Filmu portāls bāzēts uz embed tehnoloģijas, tas nozimē, ka pašiem filmas nav jāhostē, bet tās atrodās uz vk.com veidīgiem portāliem. Mājaslapa trijās valodās, ir pieslēgtas Facebook, Twitter, Draugiem Like pogas. Facebook komentāru sistēma. Pievienotas vairāk kā 13 000 epizodes. Ir skripts, kas dzēš ārā neaktīvos video. Pievienošanas sadaļa. Hostinga izmaksas 5 eiro mēnesī. Domēns iekļauts cenā. Cena 200 ls http://kinoclub.lv/ [email protected] tel. 25409835 p.s uz nomaksu netirgoju, un citus varjantus nepiedāvaju. Sročna vajag kāpi :(. Var atsevišķi dabūt filmu DB jūsu lapai.
×
×
  • Create New...