Jump to content
php.lv forumi

Alfalink

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Alfalink's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mēs ļoti atvainojamies par sagādātajām neērtībām, tuvākajā laikā viss tiks novērsts. Paldies par izteikto viedokli, mums tas ir ļoti svarīgs!
  2. Saits jau tiek tulkots citās valodās ( tajā skaitā latviešu valodā) un jau pavisam drīz būs pieejama latviešu versija! Stundas maksa neeskistē, maksājiet 25 LVL mēnesī un Jūs varat izmantot savas programmas ( ieskaitot Microsoft Office 2013. ) no jebkura datora un pasaules malas, kur ir pieejams internets. Kopējais atmiņas apjoms ir 5GB.
  3. Mākoņu serviss - novatoriska tehnoloģija, kas ļauj piekļūt nepieciešamajiem resursiem izmantojot internetu! „Mākoņu” termināls sniedz iespēju lietot jeb kuras Jums nepieciešamās programmas no jebkuras vietas un datora. Jūs varat izmantot Windows 8, Microsoft Office 2013, Adobe, „1C: Grāmatvedība 8”, „1C: Loģistika”, „1C: Personāla vadība” utml. Mākoņu risinājumi ekonomē Jūsu naudu – Jūs netērējat naudu programmu iegādei, bet maksājat tikai ik mēneša abonenta maksu par programmu izmantošanu. Kāpēc lietotāji dod priekšroku mākoņu risinājumiem? 1. Stabila un droša pieeja mākoņu datiem no jebkura datora. 2. Nekādu risku licenzēšanas un juridiskajos jautājumos. 3. Vienkārša un ātra IT infrastruktūras uzstādīšana pielāgojot lietotāja individuālajām vajadzībām. 4. Datu drošība pateicoties kriptogrāfijas līdzekļu izmantošanai. 5. Iespēja jebkurā laikā atteikties no pakalpojuma. Pasūtiet „mākoni” pie mākoņu risinājumu eksperta – Alfalink tikai par 25 LVL mēnesī! Alfalink nodrošina individuālu pieeju, kā arī iespēja saņemt konsultāciju „mākoņu” jautājumos. Zvaniet: (+371) 67 518 571. Rakstat: [email protected]. www.alfalink.lv
×
×
  • Create New...