Jump to content
php.lv forumi

Softikom

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Softikom

  1. WEB RISINĀJUMU PROGRAMMĒTĀJS Ja Tavs mīļākais hobijs ir programmēšana un brīvo laiku Tu pavadi izstrādājot un pilnveidojot savu projektu, Tu seko līdzi jaunākajām tehnoloģijām un gribi ar to pelnīt naudu, tad aicinām Tevi piebiedroties mūsu komandai. Darba pienākumi: - izveidot, paplašināt, konfigurēt, testēt, pielāgot moduļus atbilstoši attiecīgajām prasībām - CMS vides uzstādīšana, konfigurācija un pielāgošana - gatavu dizaina skiču griešana un atbilstošu W3C HTML un CSS izveide. Prasības kandidātam: - praktiskā pieredze WEB risinājumu izstrādē izmantojot: PHP, MySQL, JavaScript, jQuery vai AJAX, CSS. Par priekšrocībām tiks uzskatīts: - augstākā vai nepabeigta augstākā izglītība IT jomā; - labas angļu valodas zināšanas, lai veiktu patstāvīgu API izpēti. Mēs piedāvājam: - pilnveidot pieredzi informācijas tehnoloģijās jomā: CDN, Varnish, Drupal, Symfony2 utml. - atalgojumu – 800-1000 EUR mēnesī Darba uzsākšana: - ASAP (pēc iespējas ātrāk). CV un/vai projektu paraugus sūtīt uz [email protected]. Atbildes uz pieteikumiem tiks nosūtītas pretendentiem, kurus aicināsim uz pārrunām.
  2. WEB RISINĀJUMU PROGRAMMĒTĀJS Ja tavs mīļākais hobijs ir veidot web risinājumus, ja tu brīvo laiku pavadi programmējot dažādus projektus, tu seko līdzi jaunākajām web tehnoloģijām, tad aicinām piebiedroties mūsu komandai. Mūsu prasības – iespēja apskatīties tavus darbus, kas ir būvēti izmantojot HTML+CSS+JS un PHP+SQL tehnoloģijas. Tas varētu būt laboratorijas darbs programmēšanā, kursa darbs, pašrakstīts CMS vai jebkurš cits tevis izstrādāts web risinājums. Sūti savu CV un darbus uz [email protected] pēc parauga: Nosaukums: 1. Manu ceļojumu uzskaites kalkulators ar vēsturi un atskaitēm Apraksts: Rēķina degvielas patēriņu, attālumu starp pilsētām, izmaksas. Tehnoloģijas: PHP 5.3 un MySQL 5.1, HTML 4.01 Transitional, jQuery 1.4 Dalība: Programmēju pilnīgi visu pats no nulles, izņemot dizainu: CSS taisīja mans draugs. Izmantoju gatavas jQuery drag-n-drop bibliotēkas. URL: http://esmu-students.lv/mani_darbi/celojuma_calc Lietotājs: Admin Parole: ********* Priekšroka būs kandidātiem ar vairāk noradītājiem darbiem un pilnvērtīgu aprakstu pēc parauga. Atbildes uz pieteikumiem tiks nosūtītas pretendentiem, kurus aicināsim uz pārrunām. Pretendentiem nākot uz pārrunām vēlams ņemt līdzi pirmkodu.
  3. WEB DIZAINERIS Stabils IT uzņēmums, kurš darbojas Latvijas tirgū jau 8 gadus, aicina pievienoties savai komandai WEB dizaineri. SAGAIDAM NO KANDIDĀTIEM: - pieredze darbā ar Adobe Photoshop, Adobe Illustrator; - jāmāk zīmēt mūsdienīgus un tematiski atbilstošus mājas lapu dizainus; - jāspēj radīt spēcīgus un individuāli atšķirīgus logotipus uzņēmumiem; - vēlamā darba pieredze: vismaz 2 - 3 gadi; - kreatīva domāšana - interese par IT un/vai mārketinga nozarēm; - latviešu, krievu valodu zināšanas, angļu valodas pamatzināšanas. PAR PRIEKŠROCĪBĀM UZSKATĪSIM: - prasmes izstrādāt korporatīvo stilu no A-Z; - pieredzi darbā ar drukas materiālu sagatavošanu un maketēšanu; - atbilstošu izglītību. MĒS PIEDĀVĀJAM: - motivējošu ikmēneša atalgojumu; - iegūt jaunu pieredzi, mācoties un pilnveidojoties; - iespējas realizēt savas idejas. Gaidīsim Tavu CV un motivācijas vēstuli e-pastā [email protected]. Atbildes uz pieteikumiem tiks nosūtītas pretendentiem, kurus aicināsim uz pārrunām. www.klientufabrika,lv
×
×
  • Create New...