Jump to content
php.lv forumi

Caaliitis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

3,104 profile views

Caaliitis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pats tieši kaut ko tādu meklēju, bet nesanāca neko atrast, ja tev sanāk izveidot, vai dabūt, lūdzu uzmet ziņu, būtu gatavs nopirkt.
  2. @briedis Piekrītu, dev supports arī bija ļoti jautrs, jo nācas labot un domāt par daudziem nestandarta un interesantiem keisiem, ar ko savādak nemaz nesaskartos, kā arī palīdz labāk izprast visu kopainu. Ja vēl sanāk paķimerēties suportā pie printeriem, kā man sanāca (jauna pieslēgšana), tad tas vispār ir ļoti aizraujoši un var redzēt visu darbu realā produkcijā un taustāmu. Vienkārši ir vietas, kur mārketings nevar īsti spiest, ka vajag vakar, jo viss iet cauri agile meetiem, bet DR es to īsti nejutu.
  3. ieraksti google "php send mail" un tev uzreiz izspļauj http://php.net/manual/en/function.mail.php Tur arī viss skaidrā angļu valodā rakstīts, kā arī tiek piedāvati piemēri. Sāc ar Google search pamatu apgūšanu.
  4. Testi - varētu būt labāk. Vue,mKe un dažādās integrācijās gan jau ka kaut kas jauns būs, pārejā, nez vai.
  5. http://php.net/manual/en/function.isset.php
  6. Ja māki paprasīt alga būs laba. DeskTime? Saka ka neskatās, bet hvz, ja neskatītos, tad nemaz nevajadzētu un atrunāties, kā produkta testēšanu ari neder, jo tiek uzstādītas stabilās versijas. Ieteiktu paprasīt kolēgiem interesantus stāstiņus par provātumu un pāris lietām no vecā ofisa. Bet ja desktime tik ļoti besij, uztaisi reverse proxi un baro produktivitātes datus. Ļoti nepatika, tas, ka pirmos 3 mēn backend principā neredzēju (aizgāju kā fullstack ar mutisku norunu, ka pamatā strādāšu ar backend, bet iegrūda mani mKe pasaulē un dizaina komandā) un nenormālais haoss kodā, kas tikai auga manas būšanas laikā. Daudzi procesi notika caur vienu vietu, bet bija kadri kas to visu rubija un varēja ļoti labi to visu paskaidrot, kā arī bija tādi, kas neko nezin pat par savu daramā daļu. Komanda diez gan forša, sapīpot, pajokot, bet manuprāt vēsa, kaut gan ir kolēģi ar ko es vēl sazinos un ik pa laikam pārmijam vārdu messenger. Normja humors, tas ir kas vienreizējs!! :D Vot man darba kārtošana diezgan nepatika, nezinu, laikam tanī momentā no esošā haipa biju sacerējies uz ideālu, bet saņēmu diezgna lielu procesu neizpratni no mana tiesā "vadītāja"(?). Pusdienas laba štelle, galda futboli, kafijas aparāti uz katra stūra. Vasaras īsās piektdienas. Kopumā: alga normāla, bonusi forši, veselības apdrošināšana sakarīga, komanda palīdz, stāvvieta ir. Nav darbības shēmu, lai spētu iebraukt visos procesos, no mārketinga daudz izgājienu (manā pieredzē), kas bojā plānu. Un dežūras suportā - manuprāt - liels mīnuss, bet ir interesanti.
  7. Viss atkarīgs ko grib darīt čalis, visu mūžu štancēt webus pēc vienas šnites, vai tomēr dažādību. Tas tiesa, viss korporatīvais un maksājumi labak ar Java un MS, kaut gan ņemot vēra to, ka PHP izstradatāji ir vidēji lētaki, tad nu pietiek gadījumu, kur visu tādu ceļ gaisā uz php bez problēmām, bet nu katram savs. Webs php/js neko īsti vairāk nevajag, tooļi, libi, freimworki nāks ar laiku un vēlmēm. Sakaŗīgs variants jau ir izmantot WP API un frontu cel uz kā gribi react/vue/angular, kā arī pluginus, tad vari rakstīt kādus gribi un bez problēmām, jo galvenais ir tikai padot/saņemt datus wp pusē un visu muhļīšanu vari tīri JS realizēt un tad dzīt kaut vai react native apps uz visām platformām. Paziņa šādies ļoti veiksmīgi pelna haltūrās.
  8. Ja sazinās ar nic.lv, tad var paprasīt, lai paslēpj telefona numuru. uztaisi random e-mailu un noteikti neesi vienīgais cilvēks ar tādu vārdu un uzvārdu :) Vai arī pērc domēnu caur kādu firmu.
  9. Nav nepieciešams iframe http://api.jquery.com/jquery.ajax/
  10. Man nav bijušas problēmas ar WOO, jo wordpres by default ir blogs un neviens plugins no abiem tev nenogriež iepsējamību pievienot bloga ierakstus. Pieņemu, ka konfigurē kaut ko ne tā.
  11. Par to ziedošanu pa tiešo es varu atrast 101 variantu, kur tu galīgi maldies. 1.,2. tur tu galīgi maldies. Nosauc piemērus, ko tu un visi tavi piederīgie neizmanto no valsts pakalpojumiem, kā arī kurš sektors nevar attīstīties? @codez Atstāšu tevi vienu savās dusmās un milzīgajā saprātā vārīties, cik mēs pārējie esam naivi un stulbi.
  12. Codez, kur problēma būt kārtīgam pilsonim, samaksāt noteiktos nodokļus un ja vajag, tad arī vērsties pēc medicīnas pakalpojumiem privātajā sektorā? Un kāda atšķirība, bagāta, ne bagāta valsts? Paskaties uz tavu pieminēto USA ar savu mizlīgo kapitālismu, kur bija viņu medicīnas aprūpe pirms Obamas ar savu "Obama care"? Visi esam vienādi un atļauties katrs varam tik cik varam. Nodokļi ir jāmaksā, lai kaut kas vispār turētos virs ~ūdens un potenciāli kādam raisītu gaišu skatu uz nākotni. Tavi nesamaksātie nodoļi negriež tikai tev, ceļi, bērnudārzi, skolas, medicīna, bērnunami, 101 darbinieks valsts iestādēs, tiesu sistēma, kā arī vēl miljons lietu, par kurām tu nemaz neaizdomāsies. Ja tev tik ļoti gribas "appist" valsti un nemaksāt nodokļus, tad laidies uz kādu jau no sevis pieminētajām valstīm un paskaties, cik ilgi tu tur izvilksi nemaksājot nodokļus. Protams, šī nodokļu sistēma nav ne ļoti pārredzama, ne saprotama, ja ir pāris smadzeņu šūnas. Un Mr.Key salīdzinājums par auto ir tieši vietā. Priecājies par to kas tev ir, mēģini dabūt vairāk, bet neesi skauģis, kam viss slikti. Tēmas autoram: Visizdevīgāk ir pašnodarbinātais, bet, ja nemaldos tur bija limits, cik daudz naudas var būt apgrozīts gada laikā, virs limita auga nodokļi vai arī jāveido sia. Īsti neatceros, bet vienmēr var pazvanīt VID un visu noskaidrot. Kā arī atceries to, ka nesen gāja runa par likumprojektu, ka latvijas pilsoņiem, kas strādā citās valstīs, tāpat būs jāmaksā nodoklis. Kā arī maza iespējamība, ka firma, kas meklē darbinieku, ļoti girbēs noslēgt līgumu ar firmu, jo gan viņu, gan tavā pusē notiks savādāki aprēķini, bet pieņemu, ka viss arī ir runājams ar darba devēju
  13. https://facebook.github.io/react/docs/installation.html Rekur ir instalācijas pamācība. npm papildus vari izmantot Bower un Gulp
  14. Šinī gadījumā ja pieliktu htmlspecialchars() ,tad tas tiktu izlabots? Tātad pie ievades datubāze mysql_real_escape_string un pie izvades strip_tags un htmlspecialchars?
×
×
  • Create New...