Jump to content
php.lv forumi

pelmenis007

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

pelmenis007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki, Nevarētu man mazliet izpalīdzēt par attiecīgu samaksu? Vēlējos šajai lapai, kura balstīta uz Wordpress, uzlikt sākumlapā kādu kalendāru nesaistītu ar wordpress (neiejaucoties pie nekādiem pluginiem utt), jo vēlos tam kalendāram uzlikt atsevišķu custom vietu sākumlapā. Respektīvi, vari izpalīdzēt? Ar kādiem div id un pēc tam uzlikt css failā speciālu vietu, kur vēlos to novietot? Vēlos to kalendāru novietot šādi top:30px; right:5px; Būtu super, ja par atbilstošām naudiņām varētu man palīdzēt. :) Paldies, Edmunds.
  2. Varbūt kāds par attiecīgu samaksu var man personīgi palīdzēt? :)
  3. Kurā failā to div'u man bāzt? Page.php (wp-content/themes/nosaukums) <?php get_header() ?> <div id="bg"> <?php get_template_part('mobile-menu') ?> <div id="top_bg"></div> <div id="holder"> <?php get_template_part('aside') ?> <div id="content"> <div class="article_box p"> <div class="article_t"></div> <div class="article b"> <?php if( !post_password_required() ): if( have_posts() ): ?> <?php while( have_posts() ): the_post(); ?> <?php get_template_part('content', 'page') ?> <?php endwhile ?> <?php endif; else: echo get_the_password_form(); endif; ?> </div><!-- .article b end --> <div class="article_b"></div> </div> </div> </div> </div> <?php get_footer() ?> Šajā failā vai citā?
  4. Sveiki, Vēlējos šajai lapai, kura balstīta uz Wordpress, uzlikt sākumlapā kādu analogu pulksteni nesaistītu ar wordpress (neiejaucoties pie nekādiem pluginiem utt), jo vēlos tam pulkstenim uzlikt atsevišķu custom vietu sākumlapā. Respektīvi, kā būtu iespējams to izdarīt? Ar kādiem div id un pēc tam uzlikt css failā speciālu vietu, kur vēlos to novietot? Vēlos to pulksteni novietot šādi top:30px; right:5px; Varbūt kāds var palīdzēt? Paldies. :)
×
×
  • Create New...