Jump to content
php.lv forumi

naathans

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by naathans

  1. Sveiki! Gribu izmantot šo te skriptu kontaktformai: http://www.freecontactform.com/html_form.php Kāds var palīdzēt ar garumzīmēm? Ja piemēram laukā First name ieraksta Jānis, tad izmet erroru, ka nav pareizi. Ja raksta Janis, tad viss ir kārtībā! Kāds varētu lūdzu palīdzēt? :)
  2. Sveiki! Ir vajadzība atvērt internetveikalu. Jautājums 1: Ja taisa internetveikalu, tad ir vajadzīgs piemēram IK(induviduālais komersants), lai valsts neko neteiktu? Vai arī vienkārši uztaisa internetveikalu, saliek preces (simtos) un pārdod? Jautājums 2: Internetveikalam var pielikt maksāšanas iespēju uzreiz no kartes (visa,master,etc) par brīvu? Paldies
  3. Kāpēc nav? Man kodi galīgi garām?
  4. Sveiki visi! Vakar sāku mācīties php, izgāju cauri w3schools,dažiem tutiem. Šodien paņēmu šo failu http://failiem.lv/down.php?i=auvndou&n=kontakti.rar un mēģināju kaut ko uzbliezt. Gribētu , lai kāds apskatās pastāsta vai vispār ir jēga no tā , ko tur sarakstīju bet nu strādā viss , itkā. Rekur mans rediģētais kods: http://failiem.lv/u/fidanjs Piemetu admina paneli (localhost/admin/) ar dzēšanas iespēju. p.s. par teibliem un style neko nevajag teikt, html un css es pārzinu, vienkārši uz ātru roku metu. Galvenais ir php kodi p.s.s vai kāds varētu ieteikt ar ko lai sāk tagad? bija doma mēģināt uzcept nelielu cms ar add / edit / delete post , bet nezinu , ko lai tagad dara, baigā putra galvā, jo tikko uzdūros freimworkiem un nesaprotu , kas tas ir. bet cik es te lasu, tad daudzi caur viņu kaut ko dara. hmm..
  5. Sveiki, gribēju uzzināt, kā var nomainīt url linka izskatu. Piemērs: www.majaslapa.lv/?a=home Vai var kaut kā noņemt ?a= nost , lai paliek tikai www.majaslapa.lv/home/ ?
  6. Sveiki! Gribēju uzzināt, kāda ir iespēja uzstādīt banku un karšu apmaksu veidus uz PrestaShop un Magento? Cik esmu paskatījies, tad laikam http://firstdata.lv/ kaut ko līdzīgu piedāvā, bet pieslēgšanas maksa ir 200ls vai arī es kaut kur kļūdos? Jo Cilvēki Latvijā izstrādā i-veikalu arī par 50/100ls , kā tad viņi pieslēdz vēl arī šo apmaksas veidu? Aiziet mīnusos? Cerams, ka sapratāt, ko es domāju un gaidīšu atbildes! Paldies :) p.s foršs forums, būs jāiegriežas biežāk
×
×
  • Create New...