Jump to content
php.lv forumi

JaRu

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JaRu

  1. Paldies par atbildēm! @Wuu Man tur nav ko meklēt. @Kasspars Paldies par padomu, taču es savu laiku protu plānot un laicīgi pabrīdinātu klientu ja redzētu, kādu potenciālu "blockeri" rezultāta sasniegšanai, ja tas būtu nepieciešams. @briedis Esmu pārliecināts, ka man prasīs atrādīt savas spējas ar kādu darbu, ko es nespēju izdarīt. Es galvenokārt, ceru ka ir kāds, kurš netiek ar konkrētu projektu galā un es varu piepalīdzēt ar kādu konkrētu funkcionalitāti frontā. Es būtu gatavs to izdarīt par dažām kafijas tasēm, tikai lai es varētu šo projektu pievienot savam Portfolio(kā contributors). Ceru ka mana doma ir saprotama.
  2. Sveiki foruma biedri un apmeklētāji. Jau labu laiku ir radusies vēlme strādāt papildus dienas darbam. Tomēr es šajā laukā(freelance) esmu pilnīgs gurķis un kā arī projektus pie kā strādāju dienas darbā nedrīkstu diemžēl Jums atrādīt. Šī iemesla dēļ kā jau iedomājaties atrast haltūru ir tuvu neiespējami. Griežos pie Jums ar piedāvājumu piepalīdzēt, kādā no jūsu projektiem, ja tas ir nepieciešams. Protams, par simbolisku samaksu(to noteiksiet jūs), jo neko par velti nedara! Īsumā par mani: Mani sauc Jānis, jau 2 gadus strādāju kā front-end devs ( galvenokārt Javascripts ) pilna laika darbā. Ar angļu un latviešu valodu problēmas nav, krievu tikai runasveidā. Protu plānot savu laiku un izvērtēt prioritātes. Vienmēr esmu gatavs apgūt jaunas tehnoloģijas, ja tas ir nepieciešams. Protu strādāt ar angular/react/node.js(npm,express,socket.io,babel, grunt, browsefy, webpack utt)/jQuery/vannila javascript/mongo. Ja ir interese PM un sarunāsim tālākas komunikācijas iespējas. P.S. būšu arī pateicīgs par kādu padomu, ka tikt pie savas pirmās haltūras un vispārīgām lietām, ko derētu zināt par šo sfēras lauku. Ar Cieņu, Jānis
  3. JaRu

    Darbs studentam Rīga!

    Es taču esmu pieminējis arī "praktikanta" vietu, ne tikai darbu.
  4. JaRu

    Darbs studentam Rīga!

    Jā, Tev taisnība, esmu kļūdījies.
  5. JaRu

    Darbs studentam Rīga!

    Ar kodēšanu ir tā, ka tur es vairāk tēmēju uz praktikanta vietu, taču par dizainu varat spriest paši, šeit ir mans pēdējais projekts, tas tika izstrādāts vasaras vidū(nepabeigts) un manas spējas kopš tā ir augušas. 1. 2. 3. Pieminēšu, ka es neesmu nekāds guru, profiņs un negrasos apstrīdēt nevienu viedokli, es vēlos atrast izaugsmes iespējas Rīga, kas ir saistītas ar jomu par kuru studēju.
  6. Sveicināti, Ir pienācis brīdis, kad vajadzētu sākt stāvēt uz savām kājām, nevis vecāku. Tieši tāpēc es vēlos atrast darbu Rīga, kuru es varētu apvienot ar studijām. Šobrīd es vairāk gribētu tēmēt uz jebkuru jomu saistība ar dizainu, Photoshops. Bet kodēšana nebūtu izslēgts variants. Es apsvēršu katru piedāvājumu, kas būs daudz maz apvienojams ar studijām, pat praktikanta vieta ir opcija, galvenais lai no tā es gūtu pieredzi strādāt uzņēmumos,kolektīvā ar citiem. Protams kādu kabatas naudu no tā arī vēlētos iegūt. Kā jau minēju izskatīšu katru piedāvājumu, par laikiem sarunāsim privāti. Ar cieņu, Jānis.
  7. Sveicināti, Sakarā ar materiālu trūkumu, gribēju vaicāt, vai kāds gadījumā nezinu, kur ir kāda laba lasāmviela par deskriptoru. vai varbūt kāds vari ko noderīgu pastāstīt? Deskriptors tiek izmantots adrešu aprēķināšanai, un izmanto adresēšanas funkciju. (masīva elementu adrešu noteikšanai, to izmantoja ļoti sen tāpēc par to varētu zināt tikai pieredzējušu programmētāji. Man interesē Deskriptora struktūra, varianti, piemēri. P.S. Ja tu par šo neko nezini, nemaz nesāc rakstīt liekus komentārus es neprasu lai izdara manā vietā, es prasu tikai vai kāds zina , kur atrast info. Un google te nepalīdzes. Ar cieņu, Jaru.
  8. JaRu

    Pascal uzdevums

    Pievienots Pirms 2 minūtēm Uzdevums: Aprēķināt funkcijas y= (1+x)e-x vērtības pie argumenta x vērtībām no –6 līdz 6 ar soli 0.5. Aprēķinu veikt pēc augstāk dotās formulas un izvirzījuma rindā! <..............................KODS.........................................> Program RINDA; uses crt; var X, S, Y, A : real; k : integer; begin writeln(' Rekinam funkcijas y= x * Exp(-2*x) '); writeln(' Vertibas diapazona -3 ... 3 ar soli 0.25 '); writeln(' x Rinda Standartfunkcija Loc. skaits rindaa'); x:= -3; while x<= 3 do // veertibu intervals no -3 lidz 3 begin S:=1-2*x*x; // n2 vertiba ar +1 elements A:= -2*x*x; // tikai n2 vertiba k:=3; while ABS (A)> 0.0001 do begin A:= -A*(2*x/(k-1)); //Algoritms, kas apreekina nakamo A vertibu S:=S+A; //Summeejums S+ algortims A k:=1+k; //N vertiba +1 End; y:=x*Exp(-2*x); writeln(x:6:2, S:18:6, Y:18:6, k:12); x:=x+0.25 // SOLIS pa cik iet vertibas End; readkey; End. <..............................KODS.........................................> Lai pārbaudītu rindas aprēķina pareizību ir nepieciešams salīdzināt rezultātus, kurus iegūstam, pielietojot standartfunkcijas un rindas aprēķinu. Abas augšminētās vērtības tiek izvadītas kā Y un S. Y un S vērtībām ir jāsakrīt ar uzdoto precizitāti. Esmu izburies kodam cauri... Aprēķini sanāk pareizi, formula arī. bet tests nesakrīt. Es kaut ko padzirdēju kko par tekošo "K" , bet nesapratu konkrēti. Mani interesē vai esmu kļūdjies forumla, vai kodā. Un kas ir ar to "K" Pievienoju pielikumā programmas rezultātu, jeb testu!
  9. Ko lai uzrakstu referātā (6 lpp apjomā) par tēmu ''Interneta iespējas speciālistu sagatavošanā'' mani plāna punkti: 1. ievads 2. internetā publicētie pamācību video un raksti 3. forumi 4. neklātienes kursi, apmācības 5. programmēšanas valodu vārdnīcas 6. nobeigums mani interese literaturās materiāli un idejas, ja tu neatbildi uz vienu no šiem, tad neatbildi uz neko!
  10. JaRu

    XAMPP+SQL+PHP!

    Nu ja, labi paldies Vechi :) TOPIKA MORALE! LASI,LASI,MACIES,Teste un macies........... kamer rodas visa sajega. Paldies, par linkiem bus vismaz pagaidam, kkada literatura , kam iziet cauri :)
  11. JaRu

    XAMPP+SQL+PHP!

    Nevienu, te necensos izjokot, ta nu vienkrasi ir, sakuma domaju, ka man ir sajega visa taja, tagad , kad tulit bus jasak macities augstkola par to es saku saubities !
  12. JaRu

    XAMPP+SQL+PHP!

    visu sapratu ideali, jautajums vel ir par MySQL, man MySQl atseviski nav jalejuplade, teiksim ,ka to vjadzeja MU serverim, cik, saportu, ka nav, rodas jautajums ,tad kapec vispar ir tada iespeja vinu dabut atseviski? Mana ideja: MySQL atseviski darbinot, ka programmu var figuret ar Datubazem , tapat ka caur MS Acces? Ceru ka saprotu pareizi? un ar XAMP/HTDOCS mapi, pec idejas lai manu lapas saturu raditu man jaizdes viss xampp saturs, ai ari vienkarsi man uztaisi jaunu mapi: piemeram, ka: XAMPP/HTDOCS/Mana lapa... un ar tadu directory vinu verts vala? Liels tev paldies ari par to pasu ... ;) P.S. pamatus ari apgustu no http://www.w3schools.com/, vienigi nezinu, cik nu tur labi vinus var apgut!
  13. Sveicinati, Man ir vienkars, bet taja pasa laika iespejams stulbs un sarezgits (no manas puses) jauajums, Lai izveidotu veitu, kur pasam testet savus izveidotos darbu es gribu uzinstalet XAMPP ( versiju var ari man ieteikt), jautajums ir tads, PHP ir tur itka ieklauts, bet vai PHP ir programma , ka NOTPAD++ vai ari tas, ka man datora ir PHP man palidz atpazit un lietot php valodu manos HTML scriptos? Vel ari ir jautajums par SQL ,atceros biju mazaks un tureju MU server (nav svarigi), man SQl 2000 nacas instalet atseviski, bet tagad man SQL nak kopa ar XAMPP , bet ka atsevisku proggramu, kur veidot datubases, piemeram ka MS acces nevaru, iznemot ja palaizu caur PHPmyAdmin, un ja man ir SQL jalejuplade, kura versiju man vajag? OS: Windows 6 x 64 bit, isaak sakot , kas man jazidara , lai dabutu ejosu XAMPP+ SQL+PHP un lai varetu /XAMP/HTDOCS likt ieksa un sakt veidot savus darbus, saprotu , ka ta varu tikai sakt normali macities scriptot pamazam :) Ceru uz saprati, Ar cienu Jaru P.S. man nav apastrofu!
  14. 1. nu tadi ir loti daudz un lidzigi, nedaudz parveido un neviens tev neko nepadaris :D 2, ka jau teicu es nestridesos
  15. Es iespejams neesmu gudrakais saja joma, bet vai tad tiesi no sis vietas, kur dabuji bildi, nevar viewsource, tadejadi dabut skriptu un pec tam pamainit nepieciesamas detalas/korekcijas? es tiesam nestridos, ja mans domu gajiens ir galigi nepareiz :) P.S. piedodiet , bet nav apastrofu
  16. Labdien, Mēkleju kādu kurš spētu man uzticēt mazus darbiņus,protams ar Jūsu palīzību dažādos jautājumos, ar kuriem es apgūtu dažadu datorvalodu iemāņas, personīgi ir pamati CSS un HTML (nezinu vienīgi cik stipri ir šie pamati jūsuprāt), atalgojums šobrīd ir mazsvarīgs, galvenais ir zināšanas un prasmes! PS. rakstat privātu vēstuli vai sazinieties ar mani caur skype(noradīts profilā) vai Epastu: [email protected] Ar cieņu, Jaru
×
×
  • Create New...