Jump to content
php.lv forumi

Serveris.lv

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Serveris.lv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

About Me

Serveris.lv ir vecākais un viens no vadošajiem mājas lapu un e-pastu uzturēšanas (hostings) pakalpojumu sniedzējs Latvijā. Tas dibināts 2002.gadā un kopš tā laika ir iemantojis augstu klientu uzticību ar profesionālu pakalpojumu un tehniskā atbalsta nodrošināšanu, kas optimāli samērots ar cenu līmeni. Serveris.lv ir vienīgais hostinga pakalpojuma piedāvātājs, kurš nodrošina 24h/7 dienas nedēļā tehnisko atbalstu.

             10 gadu laikā esam stabili auguši un attīstījuši gan savu pakalpojumu klāstu, gan to kvalitāti, kā arī personāla kvalifikāciju atbilstoši pasaules tendencēm, lai piedāvātu saviem klientiem profesionālākos pakalpojumus savā nozarē. Esam ieguldījušiprofesionālās serveru tehnikas iegādē un jaunāko tehnoloģiju ieviešanā.

             Serveris.lv piedāvā arī citus mūsdienu biznesa videi nepieciešamus serveru administrācijas pakalpojumus – domēnu reģistrāciju, virtuālos serverus, serveru nomu, SSL sertifikātus. Kā arī domājot par savu klientu vajadzībām un izmaksām piedāvā bezmaksas mājaslapas izveides rīku Constructor free, kurā pieejami vairāk nekā 80 dizaina varianti.

             Serveris.lv piedāvā savus pakalpojums kā privātpersonām, tā maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem, jo visi mūsu pakalpojumi ir pielāgoti klientu tehniskajām vajadzībām un finansiālajām iespējām.  Piedāvājam plašāko mājaslapu un e-pastu uzturēšanas plānu skaitu Latvijā. Visi klienti mums ir vienlīdz svarīgi.

×
×
  • Create New...