Jump to content
php.lv forumi

BrainSolutionsLtd

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BrainSolutionsLtd

  1. Tā kā ir ofiss arī Spānijā, var sarunāt kādu laiku pastrādāt no turienes, vai arī izvēlēties doties atvaļinājumu pavadīt tur un nebūtu jāsatraucas par naktsmājām. Arī gida pakalpojumi atkristu, jo kolēģi ir pietiekoši draudzīgi, lai izrādītu apkārtni :))
  2. Savā liepājnieku kolektīvā meklējam vēl kādu draudzīgu seju, kura prot gan kodēt, gan sastrādāties ar kolēģiem. Nepieciešamās​ prasmes: - PHP, AS3 - Spēt rakstīt gan savu kodu, gan noorientēties svešā - Prasmes darboties ar ārēju izstrādātāju un servisu API - Par priekšrocību tiks uzskatītas OOP (object-oriented-programming) un Memcache zināšanas. Ko mēs piedāvājam? - Darbu augošā kompānijā - Apmaksātas pusdienas - Konkurētspējīgu atalgojumu (atkarīga no profesionalitātes līmeņa, kvalifikācijas, pieredzes, spējām, ieinteresētības u.c. personības aspektiem) - Interesantu, dinamisku darbu jautrā kolektīvā - Atpūtu Spānijā Nekautrējies, sūti savu CV un motivācijas vēstuli uz [email protected]! http://brainclub.com/ p.s. Sūtot pieteikumu, norādi, uz vakanci kurā pilsētā piesakies.
  3. Pienākumi: - Jāveic visi noteiktie mobilo aplikāciju programmēšanas darbi saskaņā ar funkcionālo specifikāciju - Jāseko līdzi laicīgai sava darba grafika izpildei - Jāseko līdzi jaunākajām tendencēm mobilo aplikāciju jomā - Jāsadarbojas ar attiecīgā projekta vadītāju Prasības kandidātam: - Augstākā vai nepabeigta augstākā izglītība - Izpratne par web tehnoloģijām - Precizitāte un atbildības sajūta - Vēlme augt un attīstīties mobilo aplikāciju izstrādes jomā - Var nebūt profesionāla darba pieredze (jāuzrāda portfolio ar veiktajiem darbiem - līgumdarbiem vai projektiem hobija līmenī) Ko mēs piedāvājam? - Darbu augošā kompānijā - Apmaksātas pusdienas - Konkurētspējīgu atalgojumu (atkarīga no profesionalitātes līmeņa, kvalifikācijas, pieredzes, spējām, ieinteresētības u.c. personības aspektiem) - Interesantu, dinamisku darbu jautrā kolektīvā - Atpūtu Spānijā Nekautrējies, sūti savu CV, motivācijas vēstuli un portfolio uz [email protected]! http://brainclub.com/ p.s. Sūtot pieteikumu, norādi, uz vakanci kurā pilsētā piesakies.
×
×
  • Create New...