Jump to content
php.lv forumi

Miegamicis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Miegamicis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vēl jau ir AWS taču pieejams. Pats izmantoju abus gan DO gan AWS. Katram savi plusi un mīnusi.
  2. Paņem uztaisi uz nedēļu DigitalOcean dropletu un aidā. Lētākais plāns ir 5$ mēnesī, bet ja lietosi tikai nedēļu, attiecīgi iztērēsi mazliet virs 1$.
  3. http://www.steptoinstall.com/msvcr100-dll-is-missing-when-wamp-server-install.html
  4. Lietotājs ieiet čatā - piefiksē datubāzē ar tekošo laiku, ja nav bijušu aktīvu darbību laika vienībā n, izdzēšam ierakstu no datubāzes. Ceru, ka saprati domu. Burtu kļūdām pārbaudi, vai lapai ir uzlikts UTF-8 kodējums, ja dati tiek ņemti no datubāzes, pārliecinies, ka arī datubāzē ir uzlikts atbilstošais kodējums.
  5. U Un kāds tad būtu risinājums, ja būtu nepieciešams izveidot Excel failu, kurš būtu noformatēts un vizuāli noformēts pēc vajadzības? Cik atminos, nesen ar prastu html lapu atdūros tieši uz šīm lietām, ka Excel fails neatbalstīja dažādus css stilus.
  6. Iesaku izmantot PHPExcel bibliotēku ( http://phpexcel.codeplex.com/ ), kas tieši ir paredzēta šādiem nolūkiem. Ar prastu HTML lapas pārveidošanu par Excel failu ātri vien atdursies pret datu formatēšanas, bilžu pievienošanas un excel vizuālā attēlojuma problēmām . Pats šo bibliotēku izmantoju un esmu diezgan apmierināts.
  7. Bija interesanti lasīt šo visu, sapratu, ka man būtu jāuzlabo savas prasmes un pie tam pamatīgi. :) Veiksmi tev nākotnē!
×
×
  • Create New...